B550-F karta hangi SSD alınabilir?

Hocam aklıma bir şey takıldı, bu şey Gen 4.0 olduğu için Gen 3.0 girişimde performans düşürmez mi?
Gen 3.0 girişe takarsanız hızı 3800-4000 civarına düşer. Oyüzden 4.0 girişine takmanız iyi olur.

Son düzenleme:
Peki.

Hocam bu arada model B550-F (Wi-Fi) değilmiş, sadece B550-F miş bir sorun olur mu? Ayrıca bu anakart geliştirilmeli mi Ryzen 5 5600 ve Rx 6700 kullanıyorum, anakart hakkında düşünceleriniz neler?
Bir fark yok gene, sadece WiFi yok sizde. Anakart kesinlikle değişmemeli, güzel bir anakartınız var ve onunla AM4'ü komple kapatın bence. Anakart değişecekseniz AM5 geçmek için değişin.
Diğer parçalarınızda ideal, arttırmak isterseniz R7 5700X3D var son AM4 işlemcisi olarak ama size kalmış.

Peki hocam, KC3000 SSD önerisi gelmişti o nasıldır?

Peki hocam, KC3000 SSD önerisi gelmişti o nasıldır?
Geçmişte önermişim zaten. Son model SSD'lerden biridir, tabi biraz daha iyileştirilmiş Renegade daha iyi olur. Aynısı ama daha iyi.

Geçmişte önermişim zaten. Son model SSD'lerden biridir, tabi biraz daha iyileştirilmiş Renegade daha iyi olur. Aynısı ama daha iyi.
Sağolun hocam.

Hocam aklıma bir şey takıldı, mesela KC3000 modelinin birinde SKC3000D, diğeribde SKC3000S yazıyor. Renegade model ssdlerde Renegade SRNGS/1000G ve Fury Renegade SFYRS yazıyor. Bunarın farkını anlayamadım.

Son düzenleme:
Hocam aklıma bir şey takıldı, mesela KC3000 modelinin birinde SKC3000D, diğeribde SKC3000S yazıyor. Renegade model ssdlerde Renegade SRNGS/1000G ve Fury Renegade SFYRS yazıyor. Bunarın farkını anlayamadım.
Fury Renegade ile Renegade aynı model sadece isim değişikliğine uğraşmış. Diğer dediğiniz kelimeler/harflar bütünü ise fabrika veya tam model isimleri olabiliyor. Telefonlar içinde bu tarz kodlar oluyor, örnek: Samsung Galaxy S23 (SM-S911B)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…