B550-F sistemin parçaları uyumlu mu?

Bütçe
Bütce:42.000TL

kaplanx

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

42kya çok çok daha iyi PC toplayabilirsiniz hazır pclere bakın Sinerji Gaming.Gen.TR'den falan.

42kya çok çok daha iyi PC toplayabilirsiniz hazır pclere bakın Sinerji Gaming.Gen.TR'den falan.
Öncelikle Teşekkürler ama kendim toplamak istiyorum. Öncede hazır aldığım bilgisayardan memnun kalmadım.

Öncelikle teşekkürler ama kendim toplamak istiyorum. Önce de hazır aldığım bilgisayardan memnun kalmadım.

Kendin toplayacaksan 42 bin TL'ye en az bir RTX 4070'li bir şey dizersin sadece kasaysa bence. Pchocası PC'leri falan oluyor onları takip et. Ekran kartı fiyatına PC alıyosun ama şu an attığın parçalarla toplasan maksimum 17-18 bin TL eder.

Düzeltme: Ekran kartını RTX 3060 sandım, pardon.

İşlemci alacaksan Ryzen 7 falan alman lazım. R5 5600X darboğaz yapar ve DDR5 öneririm dizebilirsen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu lakin o sistem olmamış sırf markaya kaçarak o sistemi ederinden daha pahalıya getirmişsin. @Caner Uncu burayı toparlar.

Topladığın sistem kaliteli olmuş fakat bu bütçe seviyesinde donanımsal olarak düşük kalmış. 42.000 TL bütçe ile daha yenilikçi ve güçlü bir sistem toplanılabilir. Parça parça istiyorsun sanırım, o yüzden şu şekilde bir öneri sunayım:

Burası 41.950 TL yapıyor, bütçene uyarsa işlemci için iyi bir soğutucu da alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…