B550-F veya B550 Tomahawk

Ahmethr

Femtopat
Daha fazla  
Beyler anakart almayı duşunuyorum gonlum bir tık B550 fden yana ama herkes B550 Tomahawk falan diyor sogutmasi iyi diyor benchmarktan karsilastirma yaptim neredeyse kafa kafaya hangisini alayim bu arada hangisinin sogutmasi daha iyi islemci olarak R5 5600X alacağım isitmaz degilmi. B550 F alsam iyi sogutur mu?

Beyler anakart almayı duşunuyorum gonlum bir tık B550 fden yana ama herkes B550 Tomahawk falan diyor sogutmasi iyi diyor benchmarktan karsilastirma yaptim neredeyse kafa kafaya hangisini alayim bu arada hangisinin sogutmasi daha iyi islemci olarak R5 5600X alacağım isitmaz degilmi. B550 F alsam iyi sogutur mu?
B550 tomahawk.

İkisi de üzmez. Ben ikisi arasından B550-F tercih ettim ama şimdiki aklım olsa B550 GAMING Edge Wi-Fi alırdım. VRM soğutması olarak ikisinden de iyi, lider modellerden birisi.

Cok isiniyor mu B550 F islemci sicakligi veya anakart sicakligi.
Tomahawk alın geçin.

Neden B550 F le ayni degilmi hatta yazilimsal olarak falan ASUS iyi diyorlar.
Neden ayni degiller mi asus yazilimsal olarak daha iyi diye biliyorum

VRM yapısı ve soğutma olarak benzer. Daha ucuz ve 8+4 pin CPU güç beslemesi sebebiyle STRIX-F alırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı