G.Skill F4-3600c18d-16gvk Ripjawsv Siyah Ddr4-3600mhz Cl18 16gb (2x8gb) Dual (18-22-22-42) 1.35v / CL18 / 3600 MHZ / 16 GB / DDR4 / Var / PC / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Not: Şu anda 16 GB alacağım, 1 ay sonra 32 GB'a yükselteceğim. Bu durumda tek 16 GB mı yoksa 2x8GB mı almam daha doğru olacaktır?
Bence Gskill den uzak dur. Bende GSKILL 16GB(2x8) TridentZ Rgb 3600mhz CL18 var.
Tek tek takılı olunca hiç bir sorun yaşamıyorum ama ikisini dual olarak taktığımda sürekli mavi ekran hatası alıyorum. GSKILL kullanıp bu sorunu yaşayan bazı kişiler mevcut. Yerinde olsam tekrar araştırır düşünür öyle karar verirdim.
Bence Gskill den uzak dur. Bende GSKILL 16GB(2x8) TridentZ Rgb 3600mhz CL18 var.
Tek tek takılı olunca hiç bir sorun yaşamıyorum ama ikisini dual olarak taktığımda sürekli mavi ekran hatası alıyorum. GSKILL kullanıp bu sorunu yaşayan bazı kişiler mevcut. Yerinde olsam tekrar araştırır düşünür öyle karar verirdim.
Dual için GSkill harici 2x8 mi yoksa 16GB tek mi tavsiye edersiniz daha sonra 32GB'a yükselteceğimi düşünürsek? Ryzen 5 işlemcilerde Intel XMP çalışmakta mı? Eğer fonksiyonel ise HyperX uygun olur mu?
Dual için GSkill harici 2x8 mi yoksa 16GB tek mi tavsiye edersiniz daha sonra 32GB'a yükselteceğimi düşünürsek? Ryzen 5 işlemcilerde Intel XMP çalışmakta mı? Eğer fonksiyonel ise HyperX uygun olur mu?