B550 mi X570 mi?

Sana göre dogru karar hangisi olmali. Prime X570-P kotu bir anakart mi?
Anakart kötü bir anakart değil dostum ama aynı özellikleri daha ucuza sunan anakart varken o anakarta neden daha fazla para verelim ki? Eğer cidden PRIME X570-P alacak durumdaysan onun yerine MAG B550 TOMAHAWK al ve keyfine bak.

Ben kampanya var diye Asus Prime X570-P modelini aldım. B450 Gaming X model anakartım vardı sattim 600TL ye. Kampanyadan gelecek olan mouseyi de satacağım anakart bedava yükselmiş olacak. Bence hangisine bütçen yetiyorsa onu tercih etmelisin.

Anakart kötü bir anakart değil dostum ama aynı özellikleri daha ucuza sunan anakart varken o anakarta neden daha fazla para verelim ki? Eğer cidden Prime X570-P alacak durumdaysan onun yerine Mag B550 Tomahawk al ve keyfine bak.

Hocam Prime X570-P 2.el fiyatida ayni B550-A PRO ile hangini almak mantikli olur bilemedim, yalniz kafama takilan Prime X570-P'de güç girişi 8+4 pin olmasi Power Suplly'de benim 4+4 var sorun çıkar mı bilmiyorum. Bazilari kullaniyorum sorun yok diyor bazilarida ilerleyen zamanlarda riskli olur diyor o yuzden bilemedim. B550 almak daha mantikli gibi ekstradan Power suplly masrafi çıkacak simdi sorun cikarsa.

Stabilite için 8+4 pin'in hepsinin doldurulması gerek, öbür türlü ben önermiyorum. Doldurulmasa bile 8 pin ile 384 Watt güç sağlayabilirsiniz ama onun havası ayrı . B550 chipsetli anakart almak bu yüzden iyi olabilir. İllaki PRIME X570-P gibi bir anakart alayım diyorsan git TUF GAMING B550-PLUS al. Tamamen aynı anakart, sadece chipseti farklı. 1500 ₺ verebiliyorsan MAG B550 TOMAHAWK al, keyfine bak.

Guc girislerini nasil kullaniyorsun hocam benim Power Supply'de 4+4 var sence kullanabilir miyim öyle riski var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…