Yakın zamanda B550 yonga setli bir bilgisayar toplama kararı aldım. Bunun üzerine parçaları seçtim. İleride işlemci yükseltilmesi durumunda VRM'lerin yeterli olmasını istediğimden ötürü anakartı bilerek biraz daha üst segmentte tercih ettim.
Bileşenleri inceleyip tavsiyelerinizi iletebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim ve herkese iyi sosyaller dilerim.
Tabi söylemişsiniz vrm filan 4k lık anakart biraz gereksiz gibi geldi yinede sonuçta işlemci 5600 tabi ileride daha yüksek bir işlemci takma ihtimali de olabilir tdp si yüksek. onun dışında daha farklı bir marka 650w psu olabliir.
PSU konusunda önerilere açığım. Pylon'dan vazgeçmiş gibiyim.
NZXT C650 650W 80+ Bronze Yarı Modüler modelini düşünüyorum. Bu model hakkında bilgisi olan var mıdır?
PSU konusunda önerilere açığım. Pylon'dan vazgeçmiş gibiyim.
NZXT C650 650W 80+ Bronze yarı modüler modelini düşünüyorum. Bu model hakkında bilgisi olan var mıdır?