Kullanıyorum öneririm. Ama elle ayar çekmen gerekebilir XMP için. Bende öyle bir sorun olmuştu anakartım değerleri Auto da yanlış ayarlıyordu performansım düştü. Ama içinde kaliteli Hynix DJR çipler var. Tam bir F/P
T-Tforce kullanıyordum attığım linkteki ramden önce. çipleri bir tık kalitesiz diye hatırlıyorum 100tl daha fazla verip attığım rami almasını tavsiye ediyorum ben. Üstelik teknik servise mail attığımda 2 saat içinde geri dönüş yaptılar ve sorunu çözdüler.
Kullanıyorum öneririm. Ama elle ayar çekmen gerekebilir XMP için. Bende öyle bir sorun olmuştu anakartım değerleri Auto da yanlış ayarlıyordu performansım düştü. Ama içinde kaliteli Hynix DJR çipler var. Tam bir F/P
T-Tforce kullanıyordum attığım linkteki RAM'den önce. Çipleri bir tık kalitesiz diye hatırlıyorum 100TL daha fazla verip attığım RAM'i almasını tavsiye ediyorum ben. Üstelik teknik servise mail attığımda 2 saat içinde geri dönüş yaptılar ve sorunu çözdüler.
Hb de yorumları da olumlu görünce F/P olarak atayım dedim ama bende alacak olsam teknik servis açısından 100 TL fazla verir sizin dediğinizden alırdım.