E ermeoner Centipat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 38 16 Ağustos 2020 #21 Mithat Berhan dedi: Boot sürekli yanıyorsa disk hatası olduğunu işaret eder. Montajından emin olun. Genişletmek için tıkla... O zaman ikinci ssd de sorun var. Ama ikisini de aynı bağladım. Birinci slottaki gen 3 ssd. İkinci slottaki sata ssd. Gen3 çalışıyor sata ssd çalışmıyor Mithat Berhan dedi: Boot sürekli yanıyorsa disk hatası olduğunu işaret eder. Montajından emin olun. Genişletmek için tıkla... İkisini de aynı bağladım. Birinci slottaki gen3 olan çalışıyor ama ikinci slottaki sata ssd olan çalışmıyor Son düzenleme: 17 Ağustos 2020
Mithat Berhan dedi: Boot sürekli yanıyorsa disk hatası olduğunu işaret eder. Montajından emin olun. Genişletmek için tıkla... O zaman ikinci ssd de sorun var. Ama ikisini de aynı bağladım. Birinci slottaki gen 3 ssd. İkinci slottaki sata ssd. Gen3 çalışıyor sata ssd çalışmıyor Mithat Berhan dedi: Boot sürekli yanıyorsa disk hatası olduğunu işaret eder. Montajından emin olun. Genişletmek için tıkla... İkisini de aynı bağladım. Birinci slottaki gen3 olan çalışıyor ama ikinci slottaki sata ssd olan çalışmıyor
M Matematik Femtopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2 20 Ağustos 2020 #22 ermeoner dedi: Birinci slottaki gen 3 ssd. İkinci slottaki sata ssd. Gen3 çalışıyor sata ssd çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü? Anakart üzerindeki iki m.2 slotundan bahsediyorsunuz galiba. Birinci m.2 slotu nvme+sata, ikinci m.2 slotu ise sadece nvme destekliyor diye biliyorum.
ermeoner dedi: Birinci slottaki gen 3 ssd. İkinci slottaki sata ssd. Gen3 çalışıyor sata ssd çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdünüz mü? Anakart üzerindeki iki m.2 slotundan bahsediyorsunuz galiba. Birinci m.2 slotu nvme+sata, ikinci m.2 slotu ise sadece nvme destekliyor diye biliyorum.