BİR USER Picopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 142 Yer boşver Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #11 @adam gibi adam 1050 ti abi şu yazdığın şeyin altındaki yazıyı nasıl ayarlıyoruz? Bir açıklasana
P polokral3846 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 3.753 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #12 BerkayZ87 dedi: Kalitesiz X570 yok, hepsi kalitelidir. Sadece özellikleri az X570 vardır. VRM, M.2 desteği sayısı, tasarım ve anakart braketi gibi özellikler fiyat farkını oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam onu kastetmek istemiştim .
BerkayZ87 dedi: Kalitesiz X570 yok, hepsi kalitelidir. Sadece özellikleri az X570 vardır. VRM, M.2 desteği sayısı, tasarım ve anakart braketi gibi özellikler fiyat farkını oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam onu kastetmek istemiştim .
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 7 Ocak 2021 #13 BİR USER dedi: @adam gibi adam 1050 ti abi şu yazdığın şeyin altındaki yazıyı nasıl ayarlıyoruz? Bir açıklasana. Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/sosyal/hesap/signature
BİR USER dedi: @adam gibi adam 1050 ti abi şu yazdığın şeyin altındaki yazıyı nasıl ayarlıyoruz? Bir açıklasana. Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/sosyal/hesap/signature
BİR USER Picopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 142 Yer boşver Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #14 adam gibi adam 1050 ti dedi: https://www.technopat.net/sosyal/hesap/signature Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
adam gibi adam 1050 ti dedi: https://www.technopat.net/sosyal/hesap/signature Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 7 Ocak 2021 #15 RPM dedi: Tomahawk ile aynı fiyatta şunu alabilirsiniz, daha iyi: MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Ne farkı var ki? Bence Tomahawk daha iyi gibi.
RPM dedi: Tomahawk ile aynı fiyatta şunu alabilirsiniz, daha iyi: MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI MPG B550 GAMING EDGE Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Ne farkı var ki? Bence Tomahawk daha iyi gibi.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 7 Ocak 2021 #16 methz dedi: Tomahawk daha iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Daha üst bir model, arada devasa fark yok, ama aynı fiyattayken Gaming Edge alınmalı.
methz dedi: Tomahawk daha iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Daha üst bir model, arada devasa fark yok, ama aynı fiyattayken Gaming Edge alınmalı.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 7 Ocak 2021 #17 RPM dedi: Daha üst bir model, arada devasa fark yok, ama aynı fiyattayken Gaming Edge alınmalı. Genişletmek için tıkla... Onu anladım da,tam olarak farkını sordum. Mesela daha iyi M2 soğutucusu gibi.
RPM dedi: Daha üst bir model, arada devasa fark yok, ama aynı fiyattayken Gaming Edge alınmalı. Genişletmek için tıkla... Onu anladım da,tam olarak farkını sordum. Mesela daha iyi M2 soğutucusu gibi.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 7 Ocak 2021 #18 methz dedi: Daha iyi M.2 soğutucusu gibi. Genişletmek için tıkla... Detaylı bir şekilde araştırmak gerek. Ama Gaming Edge modeli daha iyi, ayrıca ek olarak Wi-Fi özelliği var.
methz dedi: Daha iyi M.2 soğutucusu gibi. Genişletmek için tıkla... Detaylı bir şekilde araştırmak gerek. Ama Gaming Edge modeli daha iyi, ayrıca ek olarak Wi-Fi özelliği var.