Çözüldü B550 Tomahawk RGB fan bağlantıları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FreiSeele

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba millet. Anakartım B550 Tomahawk, sıvı soğutucum MSI Coreliquid 360R ve kasam MSI Gungnir 110M, öncelikle ben sıvı soğutmayı bağlarken kasanın önündeki fanları çıkardım ve 2'sini üste 1'ini arkaya taktım (kasanın kendiliğinden arkada takılı fanı boşa çıktı) ve şu an hepsi RGB 6 tane fan oldu kasada, ben bunların kablo bağlantısını bendeki anakarta nasıl yapmalıyım? Montajlarını yaptım fakat kablo bağlantılarını yarın yapacağım internetteki rehber videoları biraz kafamı karıştırdı açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sıvı soğutma için çoklayıcı çıkıyor diye biliyorum. Hepsini bir araya getirip JRAINBOW yani ARGB girişlerinden birine takabilirsiniz.

110M kasanın fanları ise çoklayıcı ile tek bir yerde birleşip JRGB adlı RGB portlarindan birine takılmalı.

Kabloları yüklerseniz yardımcı olabilirim.
3900X hocam ben de baktım APU olmadığı için açılmazmış işlemciye endeksliymiş onboard grafiği anakartın, 3070'i beklemek kaldı geriye... Görünüşte hiçbir sıkıntı yok fanlar ve sistem çalışmasında dışarıdan bakınca umarım GPU aldığımda bir sürprizle karşılaşmam BIOS'ta, her şey için vakit ayırdığın için teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…