B550 vs. X570

Anakart Seçimi

• Oy verenlerin toplamı
    96
Şu an aklımdaki model B550
Şu an soru Asus Rog Strix B550-E Gaming - MSI B550 Tomahawk - B550 Gaming Edge - B550 Carbon
Ben yeterince açık olamadım sanırım. Hepsi aynı şeyin laciverti hocam. Bir şey değiştirmeyecek yani. İyi forumlar, iyi geceler.

Ben yeterince açık olamadım sanırım. Hepsi aynı şeyin laciverti hocam. Bir şey değiştirmeyecek yani. İyi forumlar, iyi geceler.
Aynı şeyin laciverti severim o lafı. Detayları severim araştırır seçerim birini teşekkürler

Şu an aklımdaki model b550.
Şu an soru ASUS ROG STRIX B550-E GAMING - MSI B550 Tomahawk - B550 GAMING Edge - B550 Carbon.

B550-E daha iyi bir kart. Ama bu CPU ve ekran kartını ne zaman değiştiriceğine bağlı 2 sene sürer diyorsan anakartıda beklet DDR5 ile yükseltirsin.

Düşünmeden bütçe var ise B550-E tek atar bunların arasından. Hayırlı olsun.
Aldım aldım 2200 e aldım ve 230 küsür geri ödeme alıcam asustan 1965 küsür olacak ama sanki aklım msi modellerinde

MSI alın hocam, Gaming Plus modeli bile Gigabyte Aorus Master modeliyle çok yakın sıcaklık değerlerine sahip. Mithat Berhan atmıştı videoyu bana zamanında, oradan izlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…