B550F Gaming mATX var mı?

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
B550F Gaming anakartın mATX versiyonu var mı? Hepsiburada'da bir satıcı özellikler kısmında mATX olarak işaretlemiş.

Ben kullanıyorum. WİFİ modelide Wifi olmayan modelide ATX .

Gecmis konularda sanki B550 Aorus Elite V2 onermistim diye hatirliyorum ucuz diye. Son karari B550F olarak verdin galiba. Alabilirsin.

Kalite olarak çok fark var deyip birkaç kişi bunu al deyince 500 TL fazla vereyim dedim. Bir de galiba ASUS'un geri ödemesi varmış fakat yarın bittiği için yararlanamayacağım sanırım. Bu ASUS'un geri ödemesiyle ilgili bir konu açtım. Ona bakabilir misiniz?

ASUS geri odemeleri inanilmaz gec yapiyor. Arkadasim B550A almisti, geri odemesini 4 ay sonra aldi.

ASUS geri odemeleri inanilmaz gec yapiyor. Arkadasim B550a almisti, geri odemesini 4 ay sonra aldi.

O zamana dolar 100'e çıkmadığı sürece sıkıntı yok
Sorun şurada. Ürünü teslim aldıktan sonra yorum yapmamızı istiyor. Ben daha yeni sipariş verdim. Olur mu ki?

O zamana dolar 100'e çıkmadığı sürece sıkıntı yok
Sorun şurada. Ürünü teslim aldıktan sonra yorum yapmamızı istiyor. Ben daha yeni sipariş verdim. Olur mu ki?
Satin aldigin urune ait seri numarasi vs. istiyor, o cashback kismi bayagi detayli oluyor genelde. MSI Cashback oyleydi. Once urunun seri numarasini, E-Fatura'sini ve urun gorselini istiyorlardi.

Satin aldığın urune ait seri numarasi vs. istiyor, o cashback kısmı bayagi detayli oluyor genelde. MSI cashback oyleydi. Once urunun seri numarasini, e-fatura'sini ve ürün gorselini istiyorlardi.

Yararlanamayacak mıyım Cashback'den?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…