BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.756 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #11 berat3636 dedi: Yararlanamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... ASUS da MSI gibi detay istiyorsa yararlanamayabilirsin.
berat3636 dedi: Yararlanamayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... ASUS da MSI gibi detay istiyorsa yararlanamayabilirsin.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.872 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2023 #12 BerkayZ87 dedi: ASUS da MSI gibi detay istiyorsa yararlanamayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Technopat'ta birçok kullanıcı çok bir şeyin gerekmediğini söylemiş fakat ben biraz açıp okuduğumda çok fazla şart olduğunu gördüm. Öyle böyle değil ya. 30 dk civarı okudum yarısına gelemedim.
BerkayZ87 dedi: ASUS da MSI gibi detay istiyorsa yararlanamayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Technopat'ta birçok kullanıcı çok bir şeyin gerekmediğini söylemiş fakat ben biraz açıp okuduğumda çok fazla şart olduğunu gördüm. Öyle böyle değil ya. 30 dk civarı okudum yarısına gelemedim.