B550M-A alınır mı?

İhtiyarGamer

Hectopat
Daha fazla  
GT740 4 yıllık eski bir GPU ayrıca Turbox onu üreten değil alıp marka basan. Sırf 4 GB diye kesinlikle alınmaz, çok kötü o.

Merhaba hocam, 2 gün içerisinde bir sistem toplamam gerek(Online eğitim). Çok acil tecrübenize ihtiyacım var.
R5 3600 işlemci için anakart bakıyorum. İkinci elde bir elemanla konuştum ASUS Prime B550M-A'ya 750TL'ye alabiliyorum şu an.

Sizce R5 3600 için, küçük OC denemeleri için ve 2x8GB 3600MHz RAM'ler için yeterli bir anakart mıdır?
Bütçem çok kısıtlı, OC desteği olan anakart bakıyorum. Bu süreçte tavsiyelerinizi eksik etmeyin lütfen.

Kusura bakmayın geç görüyorum. Ayrı konu olarak taşımışlar sanırım, iyi olmuş.

3600 MHz RAM'ler için iyi anakart. OC ne kadar yapmayı düşünüyorsun?

B550M-A için o fiyat iyi. Alınabilir o fiyata, garanti ne kadar var?

Aaa mesajım taşınmış konu açılmış :D tişikkirlir admin.

Kusura bakmayın geç görüyorum. Ayrı konu olarak taşımışlar sanırım, iyi olmuş.

3600 MHz RAM'ler için iyi anakart. OC ne kadar yapmayı düşünüyorsun?

B550M-A için o fiyat iyi. Alınabilir o fiyata, garanti ne kadar var?

Hocam 3600 kaldırabileceği kadar yaparım galiba. O da en fazla 200MHz kadar görür gibime geliyor.

2 yıl kadar bu sistemi kullanırım. Sonra yeni kartlar, işlemciler çıkmış, piyasa düzelmiş olur o zamana kadar, o zaman yeni sistem toplarım galiba.
Şu anki sistem maalesef acil toplanacak sistem.

Not: Şu an sizle konuşurken ürün satıldı bile :(
İyisi mi ben sizden 1000TL altı anakart tavsiyesi alayım. Var mıdır bir öneriniz hocam?

Modum düştü. Mecbur olmasam almazdım bu lanet, bozuk piyasada.

900TL altına bunlar var bir:

Sizce hangisi hocam?

B550 alman şart değilse B450 Tomahawk Max.

Hocam, B450 ile B550 arasında 3600 açısında bir fark oluyor mu?
Ben de Tomahawk Max'ı gözüme kestirmiştim; ama çipset nesil farkından dolayı OC'da etkiler diye düşünmüştüm(doğru mu düşündüm bilemiyorum).

Tomahawk Max çok dolu bir kart, albenisi olan bir kart; ama 2000 serisinin anakartı olmasına rağmen kullanımda pek fark etmez diyorsanız alayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı