shinnn Centipat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 711 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7600X / ASUS TUF GAMING 3070 OC / MSI PRO B650-S / XPG LANCER BLACK 16X2 32GB DDR5 / CORSAIR H100 240MM / XPG VALOR AIR /DELL G2524H 280HZ 0.5MS Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 4 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar selam B550M-A modelini kullanıyorum. Audio kablosunu hangi kısma takmam lazım, yardım eder misiniz?
Arkadaşlar selam B550M-A modelini kullanıyorum. Audio kablosunu hangi kısma takmam lazım, yardım eder misiniz?
Çözüm shinnn 4 Mayıs 2024 shinnn dedi: Arkadaşlar selam B550M-A modelini kullanıyorum. Audio kablosunu hangi kısma takmam lazım, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kitapçıktan destek alarak hallettim arkadaşlar. ItsAllGoodman dedi: Anakartın sol alt tarafında j_audıo pinleri olmalı. Oraya bağlayın. Genişletmek için tıkla... Kullandıgım anakartta öyle bir yazı yok hocam ama.
shinnn dedi: Arkadaşlar selam B550M-A modelini kullanıyorum. Audio kablosunu hangi kısma takmam lazım, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kitapçıktan destek alarak hallettim arkadaşlar. ItsAllGoodman dedi: Anakartın sol alt tarafında j_audıo pinleri olmalı. Oraya bağlayın. Genişletmek için tıkla... Kullandıgım anakartta öyle bir yazı yok hocam ama.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.274 Makaleler 3 Çözümler 197 4 Mayıs 2024 #2 Anakartın sol alt tarafında J_AUDIO pinleri olmalı. Oraya bağlayın. Artı 0 Eksi
KS KS shinnn Centipat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 711 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7600X / ASUS TUF GAMING 3070 OC / MSI PRO B650-S / XPG LANCER BLACK 16X2 32GB DDR5 / CORSAIR H100 240MM / XPG VALOR AIR /DELL G2524H 280HZ 0.5MS Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 4 Mayıs 2024 #3 shinnn dedi: Arkadaşlar selam B550M-A modelini kullanıyorum. Audio kablosunu hangi kısma takmam lazım, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kitapçıktan destek alarak hallettim arkadaşlar. ItsAllGoodman dedi: Anakartın sol alt tarafında j_audıo pinleri olmalı. Oraya bağlayın. Genişletmek için tıkla... Kullandıgım anakartta öyle bir yazı yok hocam ama. Artı 0 Eksi Çözüm
shinnn dedi: Arkadaşlar selam B550M-A modelini kullanıyorum. Audio kablosunu hangi kısma takmam lazım, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kitapçıktan destek alarak hallettim arkadaşlar. ItsAllGoodman dedi: Anakartın sol alt tarafında j_audıo pinleri olmalı. Oraya bağlayın. Genişletmek için tıkla... Kullandıgım anakartta öyle bir yazı yok hocam ama.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.274 Makaleler 3 Çözümler 197 4 Mayıs 2024 #4 shinnn dedi: Kullandıgım anakartta öyle bir yazı yok hocam ama. Genişletmek için tıkla... Evet, ismi değişmiş ama yeri aynı. Üzerinde kulaklık işareti olan pinler olmalı. Artı 0 Eksi
shinnn dedi: Kullandıgım anakartta öyle bir yazı yok hocam ama. Genişletmek için tıkla... Evet, ismi değişmiş ama yeri aynı. Üzerinde kulaklık işareti olan pinler olmalı.