jaraiyas Megapat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 321 Yer İstanbul 24 Ekim 2021 #1 MSI B550M-A Pro anakartı güncellemeden AMD ryzem 5 5600G APU ile kullanabilir miyim? Yoksa güncelleme yapmam şart mı?
MSI B550M-A Pro anakartı güncellemeden AMD ryzem 5 5600G APU ile kullanabilir miyim? Yoksa güncelleme yapmam şart mı?
Akif Okaner Picopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 301 Yer Fleurieland Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #2 Güncelleme yapmanız gerekmez. B550 serisi anakartlar Ryzen 5. Nesil işlemcilerle uyumludur.
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 24 Ekim 2021 #3 Evet, güncelleme gerekli. Flashback+ ile 5 dakikalık iş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet, güncelleme gerekli. Flashback+ ile 5 dakikalık iş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.921 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 24 Ekim 2021 #4 Evet şart. 5.nesil işlemcilerin anakartta tanınması için BIOS güncellemesi yapılması zorunlu.
jaraiyas Megapat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 321 Yer İstanbul 24 Ekim 2021 #5 Akif Okaner dedi: Güncelleme yapmanız gerekmez. B550 serisi anakartlar Ryzen 5. nesil işlemcilerle uyumludur. Genişletmek için tıkla... Version 7C96V25 güncellemesi ile desteklediği yazıyor bazı yerlerde.
Akif Okaner dedi: Güncelleme yapmanız gerekmez. B550 serisi anakartlar Ryzen 5. nesil işlemcilerle uyumludur. Genişletmek için tıkla... Version 7C96V25 güncellemesi ile desteklediği yazıyor bazı yerlerde.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.921 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 24 Ekim 2021 #6 jaraiyas dedi: Version 7C96V25 güncellemesi ile desteklediği yazıyor bazı yerlerde. Genişletmek için tıkla... Doğru. O sürüme güncelledikten sonra anakart işlemciyi tanıyacaktır.
jaraiyas dedi: Version 7C96V25 güncellemesi ile desteklediği yazıyor bazı yerlerde. Genişletmek için tıkla... Doğru. O sürüme güncelledikten sonra anakart işlemciyi tanıyacaktır.
Sir Benjamin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 17.330 Makaleler 10 Çözümler 167 Daha fazla Sistem Özellikleri -Red Devil RX 6600 XT -R5 3600 (4.4GHz 1.225v) -TUF B550M-E Wi-Fi -Ballistix 2x8 3200C16 -A2000 500GB -Gammaxx L240 V2 RGB -MB511 ARGB + MWE 650 Bronze V2 TUF VG249Q1R 165Hz 1ms K55 Pro XT Basilisk V2 BlackShark V2 X Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #7 KuoNN dedi: Evet, güncelleme gerekli. Flashback+ ile 5 dakikalık iş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam anakartta BIOS Flashback+ özelliği yok. Sanırım B550-A Pro modeli ile karıştırdınız
KuoNN dedi: Evet, güncelleme gerekli. Flashback+ ile 5 dakikalık iş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam anakartta BIOS Flashback+ özelliği yok. Sanırım B550-A Pro modeli ile karıştırdınız
Akif Okaner Picopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 301 Yer Fleurieland Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #8 jaraiyas dedi: Version 7C96V25 güncellemesi ile desteklediği yazıyor bazı yerlerde. Genişletmek için tıkla... Ben B550 anakartla mı karıştırdım acaba. Çünkü güncelleme gibi birşey yapmamıştım. Bende B550 A- pro anakart vardı.
jaraiyas dedi: Version 7C96V25 güncellemesi ile desteklediği yazıyor bazı yerlerde. Genişletmek için tıkla... Ben B550 anakartla mı karıştırdım acaba. Çünkü güncelleme gibi birşey yapmamıştım. Bende B550 A- pro anakart vardı.
jaraiyas Megapat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 321 Yer İstanbul 24 Ekim 2021 #9 KuoNN dedi: Evet, güncelleme gerekli. Flashback+ ile 5 dakikalık iş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama bu anakartta MSI flashback+ yok. Eski bir işlemcide olmadığı için vatana falan gidip güncelletmem gerek sanırım. Akif Okaner dedi: Ben B550 anakartla mı karıştırdım acaba. Çünkü güncelleme gibi bir şey yapmamıştım. Bende B550 a- Pro anakart vardı. Genişletmek için tıkla... CPU ne sizin.
KuoNN dedi: Evet, güncelleme gerekli. Flashback+ ile 5 dakikalık iş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama bu anakartta MSI flashback+ yok. Eski bir işlemcide olmadığı için vatana falan gidip güncelletmem gerek sanırım. Akif Okaner dedi: Ben B550 anakartla mı karıştırdım acaba. Çünkü güncelleme gibi bir şey yapmamıştım. Bende B550 a- Pro anakart vardı. Genişletmek için tıkla... CPU ne sizin.
Akif Okaner Picopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 301 Yer Fleurieland Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #10 jaraiyas dedi: Ama bu anakartta MSI flashback+ yok. Eski bir işlemcide olmadığı için vatana falan gidip güncelletmem gerek sanırım. CPU ne sizin. Genişletmek için tıkla... 5600G aynı.
jaraiyas dedi: Ama bu anakartta MSI flashback+ yok. Eski bir işlemcide olmadığı için vatana falan gidip güncelletmem gerek sanırım. CPU ne sizin. Genişletmek için tıkla... 5600G aynı.