B550M anakart alınır mı?

cti real

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Tam olarak bu anakarttan bahsediyorum yanlış olmasın.

B550M şu anda A320 M-K kullanıyorum, chipset tamiri gördü ayrıca Valorant'ta banlıyım annemde benim son zamanlarda hiç olmadığı kadar derslerimde istikrarlı görünce sınavlardan sonra bir oyuncu koltuğu almak istedi daha önceden beğenmiştim.

Ben de araya konuyu sıkıştırıp fikrini anakarta çevirdim. Maximum kredi kartına 3 ay taksit her ay 1220,67 TL olarak alacağım ama sistemime uyar mı? Eksileri artıları nelerdir? Alınır mı? Gibi gibi. Parçalarım zaten notumda yazıyor.

B550 fena bir çipset değil. 5600'ü de destekler. Belki bir BIOS update etmeniz gerekebilir ama ilk etapta.
Hocam bilgisayarın genelde oralarından pek anlamam ben tüm parçaları tak sök bilirim nasıl yapıyoruz bios güncellemesi beni aydınlatırmısınız? Ayrıca bu paraya iyimi?

B550 fena bir çipset değil. 5600'ü de destekler. Belki bir BIOS update etmeniz gerekebilir ama ilk etapta.
Bana gösterilirse yapabilirim ama hocam anlamama sebebim daha önce öğrenmemiş olmam.

Yani giriş seviyesi bir b550 ve kronik bir sıkıntısı var mı bilmiyorum açıkçası. Eğer bu tr şeylerden anlamıyorsanız Youtube'da Technopatı'ın onlarca anlatım ve öğretim videosu mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…