B550M DS3H rev 1.5 aldım, 1.4 çıktı

dead_sılence36

Decapat
Merhaba. Geçen açtığım konudaki Gigabyte B550M DS3H modelini aldım. Ben rev1.5 beklerken rev1.4 çıktı ve almak istediğim işlemci olan R5 5600 ile tak çalıştır şeklinde çalışır mı? Yoksa BIOS Update yapmak mı gerekiyor bir de ekstradan? Dual channel olarak RAM takacağım hangisi en güzel performans verir? İyi günler dilerim.

Rev1.4 cikmasi daha iyi cunku Rev1.5 modeli downgrade edilmis versiyon.

BIOS'u guncel degilse BIOS Flashback yapabilirsin. 1.4 versiyonunda BIOS Flashback var. Islemci takili olmadan BIOS guncellemesi yapmana olanak sagliyor.

Rev1.4'un sitesine baktim, FB surum BIOS ile geliyor. 5500 de FB surum BIOS istiyor. Tak calistir calisacaktir.

Rev1.4 cikmasi daha iyi cunku rev1.5 modeli downgrade edilmis versiyon.

BIOS'u guncel degilse BIOS flashback yapabilirsin. 1.4 versiyonunda BIOS flashback var. Islemci takili olmadan BIOS guncellemesi yapmana olanak sagliyor.

Rev1.4'un sitesine baktim, fb surum BIOS ile geliyor. 5500 de fb surum BIOS istiyor. Tak calistir calisacaktir.

Hocam işlemci takmadan nasıl güncelleme oluyor anlamadım ve ben 5500 değil 5600 kullanmak istiyorum tak çalıştır olur mu işlemci desteğinde fb yazıyor R5 5600 için.

5500 değil 5600 kullanmak istiyorum tak çalıştır olur mu işlemci desteğinde FB yazıyor R5 5600 için.
Tamam 5600 ile 5500'ün BIOS sürümü aynı zaten ikisi de FB. Tak çalıştır çalışacaktır. Rev1.4'ün stok BIOS'u FB.

Tamam 5600 ile 5500'ün BIOS sürümü aynı zaten ikisi de fb. Tak çalıştır çalışacaktır. Rev1.4'ün stok BIOS'u fb.

Peki hocam için rahatladı teşekkürler peki işlemcisiz BIOS Update nasıl oluyor anlatır mısınız? BIOS flashback tuşu var öyle mi?

1.4 daha iyi RGB - ARGB girişleri açısından.

Benim onlarla suanlik isim yok ya genel olarak bir işlemci RAM tamamdır zaten diğer parçalar var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı