theaizensama Centipat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #1 Arkadaşlar sabahtan beri bilgisayar toplamaya uğraşıyorum. Hala başaramadım. Anakartın üzerinde SSD vidalamaya yer yok anlam veremiyorum. Nasıl takacağım bunu? Anakart B550M DS3H. Dosya Ekleri image.jpg 194,3 KB · Görüntüleme: 133 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2023
Arkadaşlar sabahtan beri bilgisayar toplamaya uğraşıyorum. Hala başaramadım. Anakartın üzerinde SSD vidalamaya yer yok anlam veremiyorum. Nasıl takacağım bunu? Anakart B550M DS3H.
cyblack Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 517 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #2 Vidalı değil, oradaki plastik pimi kaldırıp ssd'yi yerleştirip sonra tekrar kapatacaksın.
Sağlam olmaya çalışan Den Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek İcra Katibi 9 Mart 2023 #3 Hocam vida yuvasını açın orada duruyor.
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #4 Daire içine aldığım plastik şeyi kaldırıp SSD Ti takıp sabitlemeniz gerekiyor. Dosya Ekleri Screenshot_2023-03-09-18-17-58-023_com.android.chrome-edit.jpg 219,1 KB · Görüntüleme: 131
theaizensama Centipat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #5 cyblack dedi: Vidalı değil, oradaki plastik pimi kaldırıp ssd'yi yerleştirip sonra tekrar kapatacaksın. Genişletmek için tıkla... hocam aşırı güç uygulamama rağmen kalkmıyor kırıcam diye korkuyorum
cyblack dedi: Vidalı değil, oradaki plastik pimi kaldırıp ssd'yi yerleştirip sonra tekrar kapatacaksın. Genişletmek için tıkla... hocam aşırı güç uygulamama rağmen kalkmıyor kırıcam diye korkuyorum
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #6 O plastik şeyin bütün kısmını değil küçük bir çizgiden başlayan kısım var orayı çıkaracaksanız sanırım. İşaretlemeyi denedim ama çok iyi olmadı. Direk o çember kısımdan çıkarmayı da deneyebilirsiniz. Dosya Ekleri Screenshot_2023-03-09-18-20-00-600_com.android.chrome-edit.jpg 83 KB · Görüntüleme: 100
O plastik şeyin bütün kısmını değil küçük bir çizgiden başlayan kısım var orayı çıkaracaksanız sanırım. İşaretlemeyi denedim ama çok iyi olmadı. Direk o çember kısımdan çıkarmayı da deneyebilirsiniz.
cyblack Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 517 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #7 theaizensama dedi: hocam aşırı güç uygulamama rağmen kalkmıyor kırıcam diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Kare içi boş olan yerden tutup kaldıracaksın hocam. Komple değil.
theaizensama dedi: hocam aşırı güç uygulamama rağmen kalkmıyor kırıcam diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Kare içi boş olan yerden tutup kaldıracaksın hocam. Komple değil.
theaizensama Centipat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #8 Ardablm dedi: O plastik şeyin bütün kısmını değil küçük bir çizgiden başlayan kısım var orayı çıkaracaksanız sanırım. İşaretlemeyi denedim ama çok iyi olmadı. Direk o çember kısımdan çıkarmayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... öyle yapıyorum zaten de resmen yapışmış gibi
Ardablm dedi: O plastik şeyin bütün kısmını değil küçük bir çizgiden başlayan kısım var orayı çıkaracaksanız sanırım. İşaretlemeyi denedim ama çok iyi olmadı. Direk o çember kısımdan çıkarmayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... öyle yapıyorum zaten de resmen yapışmış gibi
cyblack Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 517 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #9 Hafif sağa sola döndürüp öyle çekmeyi deneyebilirsin.