panda26 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #1 Merhaba, B550M-E model anakartım var. Ethernet ile internete bağlanamıyorum. Kabloda sorun yok, eminim çünkü laptopta çalışıyor. Bilgisayardaki tüm internet sürücülerini silip yeniden yükledim ama hala düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2025
Merhaba, B550M-E model anakartım var. Ethernet ile internete bağlanamıyorum. Kabloda sorun yok, eminim çünkü laptopta çalışıyor. Bilgisayardaki tüm internet sürücülerini silip yeniden yükledim ama hala düzelmedi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.144 Çözümler 598 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #11 panda26 dedi: Ethernet kablosunun yanindaki LED turuncu yanip sönüyor surekli. Yok onu da almıyor telefondan yazıyorum. Genişletmek için tıkla... USB kablosunu bilgisayardan çıkar. Ethernet kablosu takılı olacak şekilde ayarlardan ağ ve internet kısmını tekrar at. Artı 0 Eksi
panda26 dedi: Ethernet kablosunun yanindaki LED turuncu yanip sönüyor surekli. Yok onu da almıyor telefondan yazıyorum. Genişletmek için tıkla... USB kablosunu bilgisayardan çıkar. Ethernet kablosu takılı olacak şekilde ayarlardan ağ ve internet kısmını tekrar at.
KS KS panda26 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #12 Einstein dedi: USB kablosunu bilgisayardan çıkar. Ethernet kablosu takılı olacak şekilde ayarlardan ağ ve internet kısmını tekrar at. Genişletmek için tıkla... Yine aynı hiçbir şey değişmedi. Dosya Ekleri 17369802160653537190343541920829.jpg 215 KB · Görüntüleme: 21 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: USB kablosunu bilgisayardan çıkar. Ethernet kablosu takılı olacak şekilde ayarlardan ağ ve internet kısmını tekrar at. Genişletmek için tıkla... Yine aynı hiçbir şey değişmedi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.144 Çözümler 598 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #13 panda26 dedi: Yine aynı hiçbir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu algılıyor ama internete çıkamıyorsun. Sorun gidericiyi çalıştırınca ne diyor? Artı 0 Eksi
panda26 dedi: Yine aynı hiçbir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu algılıyor ama internete çıkamıyorsun. Sorun gidericiyi çalıştırınca ne diyor?
KS KS panda26 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #14 Einstein dedi: Ethernet kablosunu algılıyor ama internete çıkamıyorsun. Sorun gidericiyi çalıştırınca ne diyor? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey sadece onerileri gösteriyor sürücüleri yeniden baslat diyorum bir fark olmuyor. Bununla ilgili olabilir mi hocam. panda26 dedi: Ethernet kablosunun yanindaki LED turuncu yanip sönüyor surekli. Yok onu da almıyor telefondan yazıyorum. Genişletmek için tıkla... . Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Ethernet kablosunu algılıyor ama internete çıkamıyorsun. Sorun gidericiyi çalıştırınca ne diyor? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey sadece onerileri gösteriyor sürücüleri yeniden baslat diyorum bir fark olmuyor. Bununla ilgili olabilir mi hocam. panda26 dedi: Ethernet kablosunun yanindaki LED turuncu yanip sönüyor surekli. Yok onu da almıyor telefondan yazıyorum. Genişletmek için tıkla... .
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.144 Çözümler 598 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #15 panda26 dedi: Hiçbir şey sadece onerileri gösteriyor sürücüleri yeniden baslat diyorum bir fark olmuyor. Bununla ilgili olabilir mi hocam. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Hangi önerileri gösteriyor? Artı 0 Eksi
panda26 dedi: Hiçbir şey sadece onerileri gösteriyor sürücüleri yeniden baslat diyorum bir fark olmuyor. Bununla ilgili olabilir mi hocam. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Hangi önerileri gösteriyor?
KS KS panda26 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #16 Einstein dedi: Sanmıyorum. Hangi önerileri gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Böyle diyor. Dosya Ekleri 17369807569529202610202742133427.jpg 80,9 KB · Görüntüleme: 17 Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.144 Çözümler 598 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #17 panda26 dedi: Böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misin? Artı 0 Eksi
panda26 dedi: Böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misin?
KS KS panda26 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #18 Einstein dedi: Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Hâlâ ayni hocam. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Hâlâ ayni hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.144 Çözümler 598 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #19 panda26 dedi: Hâlâ ayni hocam. Genişletmek için tıkla... Daha önce bağlanabiliyor muydun? Artı 0 Eksi
KS KS panda26 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #20 Einstein dedi: Daha önce bağlanabiliyor muydun? Genişletmek için tıkla... Bugün oldu onceden baglanabiliyordum. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Daha önce bağlanabiliyor muydun? Genişletmek için tıkla... Bugün oldu onceden baglanabiliyordum.