BigShow Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 GPU: Gigabyte RTX 4060 8 GB. CPU Ryzen 5 5600. Herhangi bir anakart öneriniz var mı? Yoksa bu anakartı almayı planlıyorum. Bütçe olarak maksimum 3500TL'ye çıkabilirim. Öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2023
GPU: Gigabyte RTX 4060 8 GB. CPU Ryzen 5 5600. Herhangi bir anakart öneriniz var mı? Yoksa bu anakartı almayı planlıyorum. Bütçe olarak maksimum 3500TL'ye çıkabilirim. Öneriniz var mı?
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 7 Ağustos 2023 #2 Anakart alırken VRM faz sayısı, RAM slotu ve RAM hız desteği, RGB ARGB desteği M.2 soğutucu desteği bunlara bakmanıza fayda var.
Anakart alırken VRM faz sayısı, RAM slotu ve RAM hız desteği, RGB ARGB desteği M.2 soğutucu desteği bunlara bakmanıza fayda var.
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.508 Makaleler 1 Çözümler 7 7 Ağustos 2023 #3 Gigabyte'ın en iyi modellerinden. Bütçeye uygunsa alınır. WiFi da olsun derseniz bu da olabilir. Amazon.com.tr
Gigabyte'ın en iyi modellerinden. Bütçeye uygunsa alınır. WiFi da olsun derseniz bu da olabilir. Amazon.com.tr
BigShow Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #4 fullmetal dedi: Gigabyte'ın en iyi modellerinden. Bütçeye uygunsa alınır. WiFi da olsun derseniz bu da olabilir. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu takmayı planlıyorum wifiye gerek var mı? PALOT ELAMDAR dedi: Anakart alırken VRM faz sayısı, RAM slotu ve RAM hız desteği, RGB ARGB desteği M.2 soğutucu desteği bunlara bakmanıza fayda var. Genişletmek için tıkla... VRM faz:8 , 4ram slotu var 4700mhz destekliyor , rgb destekliyor ama argb destekliyor mu bulamadım. Son düzenleme: 7 Ağustos 2023
fullmetal dedi: Gigabyte'ın en iyi modellerinden. Bütçeye uygunsa alınır. WiFi da olsun derseniz bu da olabilir. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu takmayı planlıyorum wifiye gerek var mı? PALOT ELAMDAR dedi: Anakart alırken VRM faz sayısı, RAM slotu ve RAM hız desteği, RGB ARGB desteği M.2 soğutucu desteği bunlara bakmanıza fayda var. Genişletmek için tıkla... VRM faz:8 , 4ram slotu var 4700mhz destekliyor , rgb destekliyor ama argb destekliyor mu bulamadım.
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.508 Makaleler 1 Çözümler 7 7 Ağustos 2023 #5 Ben seçenek olsun diye dedim. Hem RGB hem ARGB destekliyor.