barisscann34 Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar benim ASUS Prime B550M-K anakartım var. Yeni bir kasa aldım, Aerocool Airhawk Duo RGB bunun kontrol aparatını bağlayamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar benim ASUS Prime B550M-K anakartım var. Yeni bir kasa aldım, Aerocool Airhawk Duo RGB bunun kontrol aparatını bağlayamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
B Bepieces Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.167 Çözümler 11 30 Temmuz 2022 #2 Anakartınızda herhangi bir RGB girişi yok , bu nedenle bağlayamazsınız. Harici olarak çalıştırıp kontrol edersiniz. Artı 0 Eksi
Anakartınızda herhangi bir RGB girişi yok , bu nedenle bağlayamazsınız. Harici olarak çalıştırıp kontrol edersiniz.
KS KS barisscann34 Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #3 Bepieces dedi: Anakartınızda herhangi bir RGB girişi yok , bu nedenle bağlayamazsınız. Harici olarak çalıştırıp kontrol edersiniz. Genişletmek için tıkla... Böyle yazıyor. Artı 0 Eksi
Bepieces dedi: Anakartınızda herhangi bir RGB girişi yok , bu nedenle bağlayamazsınız. Harici olarak çalıştırıp kontrol edersiniz. Genişletmek için tıkla... Böyle yazıyor.
B Bepieces Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.167 Çözümler 11 30 Temmuz 2022 #4 Tamam sizde ikinci basamak yok; anakartın RGB bağlantısı dediği, RGB girişi yok anakartta. "Adreslenemez RGB anakartlar için" yazan bölümü tam anlamadım bağlantıları göremediğim için ama belki o şekilde çalıştırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Tamam sizde ikinci basamak yok; anakartın RGB bağlantısı dediği, RGB girişi yok anakartta. "Adreslenemez RGB anakartlar için" yazan bölümü tam anlamadım bağlantıları göremediğim için ama belki o şekilde çalıştırabilirsiniz.
KS KS barisscann34 Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #5 Bepieces dedi: Tamam sizde ikinci basamak yok; anakartın RGB bağlantısı dediği, RGB girişi yok anakartta. "Adreslenemez RGB anakartlar için" yazan bölümü tam anlamadım bağlantıları göremediğim için ama belki o şekilde çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, uğraşıp bir şekilde hallettim 4. madde galiba sonradan kontrolcü eklersen baglanacağı yeri gösteriyor. Artı 0 Eksi
Bepieces dedi: Tamam sizde ikinci basamak yok; anakartın RGB bağlantısı dediği, RGB girişi yok anakartta. "Adreslenemez RGB anakartlar için" yazan bölümü tam anlamadım bağlantıları göremediğim için ama belki o şekilde çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, uğraşıp bir şekilde hallettim 4. madde galiba sonradan kontrolcü eklersen baglanacağı yeri gösteriyor.
B Bepieces Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.167 Çözümler 11 31 Temmuz 2022 #6 Rica ederim güle güle kullanın. Artı 0 Eksi
5 593832 Centipat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 617 Çözümler 7 1 Aralık 2022 #7 barisscann34 dedi: Teşekkürler hocam, uğraşıp bir şekilde hallettim 4. madde galiba sonradan kontrolcü eklersen baglanacağı yeri gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Aynı anakartım var. Hangi aparat ile çözdün. Artı 0 Eksi
barisscann34 dedi: Teşekkürler hocam, uğraşıp bir şekilde hallettim 4. madde galiba sonradan kontrolcü eklersen baglanacağı yeri gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Aynı anakartım var. Hangi aparat ile çözdün.
KS KS barisscann34 Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #8 593832 dedi: Aynı anakartım var. Hangi aparat ile çözdün. Genişletmek için tıkla... hocam ne yaptın bulabildin mi ? yeni gördüm mesajı. Artı 0 Eksi
593832 dedi: Aynı anakartım var. Hangi aparat ile çözdün. Genişletmek için tıkla... hocam ne yaptın bulabildin mi ? yeni gördüm mesajı.
5 593832 Centipat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 617 Çözümler 7 17 Aralık 2022 #9 barisscann34 dedi: hocam ne yaptın bulabildin mi ? yeni gördüm mesajı. Genişletmek için tıkla... Vazgeçtim hocam kontrol etmesemde olur rgbyi. Anakartta argb slotu yok harici almak lazım. Artı 0 Eksi
barisscann34 dedi: hocam ne yaptın bulabildin mi ? yeni gördüm mesajı. Genişletmek için tıkla... Vazgeçtim hocam kontrol etmesemde olur rgbyi. Anakartta argb slotu yok harici almak lazım.
KS KS barisscann34 Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #10 593832 dedi: Vazgeçtim hocam kontrol etmesemde olur rgbyi. Anakartta argb slotu yok harici almak lazım. Genişletmek için tıkla... Ben reset tuşuna koymuştum. ordan değiştiriliyor hocam lazımsa yapabilirsin. Artı 0 Eksi
593832 dedi: Vazgeçtim hocam kontrol etmesemde olur rgbyi. Anakartta argb slotu yok harici almak lazım. Genişletmek için tıkla... Ben reset tuşuna koymuştum. ordan değiştiriliyor hocam lazımsa yapabilirsin.