squexs Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Anakartım B550M-K 07/03/23 4 gün önce anakartıma yeni BIOS sürümü geldi. Dosyayı indirdim, nasıl güncelleyebilirim? Ayrıca güncellediğimde kayıtlı BIOS ayarlarım silinir mi?
Anakartım B550M-K 07/03/23 4 gün önce anakartıma yeni BIOS sürümü geldi. Dosyayı indirdim, nasıl güncelleyebilirim? Ayrıca güncellediğimde kayıtlı BIOS ayarlarım silinir mi?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.122 Makaleler 26 Çözümler 520 11 Mart 2023 #2 Cap uzantılı dosyayı USB'ye atın direkt. BIOS'a girin ve EZ Flash kısmından attığınız BIOS dosyasını seçerek güncellemeye başlatın. BIOS ayarlarınız sıfırlanır güncelleme sonrası. Artı 0 Eksi
Cap uzantılı dosyayı USB'ye atın direkt. BIOS'a girin ve EZ Flash kısmından attığınız BIOS dosyasını seçerek güncellemeye başlatın. BIOS ayarlarınız sıfırlanır güncelleme sonrası.
KS KS squexs Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 EMD dedi: Cap uzantılı dosyayı USB'ye atın direkt. BIOS'a girin ve EZ Flash kısmından attığınız BIOS dosyasını seçerek güncellemeye başlatın. BIOS ayarlarınız sıfırlanır güncelleme sonrası. Genişletmek için tıkla... usbye atmadan olmuyormu hocam ? ve bios ayarlarını bilmiyorum hazır sisteö olduğu için yetkililer yaotı yedeklemenin bir yolu yokmu ? squexs dedi: usbye atmadan olmuyormu hocam ? ve bios ayarlarını bilmiyorum hazır sisteö olduğu için yetkililer yaotı yedeklemenin bir yolu yokmu ? Genişletmek için tıkla... ayrıca BİOSrenamer.exe dosyası bulunuyor içinde. Artı 0 Eksi
EMD dedi: Cap uzantılı dosyayı USB'ye atın direkt. BIOS'a girin ve EZ Flash kısmından attığınız BIOS dosyasını seçerek güncellemeye başlatın. BIOS ayarlarınız sıfırlanır güncelleme sonrası. Genişletmek için tıkla... usbye atmadan olmuyormu hocam ? ve bios ayarlarını bilmiyorum hazır sisteö olduğu için yetkililer yaotı yedeklemenin bir yolu yokmu ? squexs dedi: usbye atmadan olmuyormu hocam ? ve bios ayarlarını bilmiyorum hazır sisteö olduğu için yetkililer yaotı yedeklemenin bir yolu yokmu ? Genişletmek için tıkla... ayrıca BİOSrenamer.exe dosyası bulunuyor içinde.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.122 Makaleler 26 Çözümler 520 11 Mart 2023 #4 squexs dedi: USB'ye atmadan olmuyor mu hocam? Ve BIOS ayarlarını bilmiyorum hazır sisteö olduğu için yetkililer yaotı yedeklemenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... USB şart değil sanırım, dışarıdan harici olarak baglanilan herhangi bir depolama aygıtı da olabilir ancak her BIOS aynı olmadığı için görür mü bilemem, USB en sağlıklısı. BIOS ayarlarını kaydetmek için şu rehbere bakın: [Anakart] BIOS ayarlarını kaydetme ve yükleme | Resmi Desteği | ASUS Türkiye squexs dedi: Ayrıca BİOSrenamer.exe dosyası bulunuyor içinde. Genişletmek için tıkla... Bununla işiniz yok. Artı 0 Eksi
squexs dedi: USB'ye atmadan olmuyor mu hocam? Ve BIOS ayarlarını bilmiyorum hazır sisteö olduğu için yetkililer yaotı yedeklemenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... USB şart değil sanırım, dışarıdan harici olarak baglanilan herhangi bir depolama aygıtı da olabilir ancak her BIOS aynı olmadığı için görür mü bilemem, USB en sağlıklısı. BIOS ayarlarını kaydetmek için şu rehbere bakın: [Anakart] BIOS ayarlarını kaydetme ve yükleme | Resmi Desteği | ASUS Türkiye squexs dedi: Ayrıca BİOSrenamer.exe dosyası bulunuyor içinde. Genişletmek için tıkla... Bununla işiniz yok.
KS KS squexs Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #5 EMD dedi: USB şart değil sanırım, dışarıdan harici olarak baglanilan herhangi bir depolama aygıtı da olabilir ancak her BIOS aynı olmadığı için görür mü bilemem, USB en sağlıklısı. BIOS ayarlarını kaydetmek için şu rehbere bakın: [Anakart] BIOS ayarlarını kaydetme ve yükleme | Resmi Desteği | ASUS Türkiye Bununla işiniz yok. Genişletmek için tıkla... Hocam profile#1 ayarları var şu an eğer bu profil silinmiyor ise sorun yok tekrar BIOS'a geçer defaulttan profile1 ayarlarına alırım siliniyor mu? Artı 0 Eksi
EMD dedi: USB şart değil sanırım, dışarıdan harici olarak baglanilan herhangi bir depolama aygıtı da olabilir ancak her BIOS aynı olmadığı için görür mü bilemem, USB en sağlıklısı. BIOS ayarlarını kaydetmek için şu rehbere bakın: [Anakart] BIOS ayarlarını kaydetme ve yükleme | Resmi Desteği | ASUS Türkiye Bununla işiniz yok. Genişletmek için tıkla... Hocam profile#1 ayarları var şu an eğer bu profil silinmiyor ise sorun yok tekrar BIOS'a geçer defaulttan profile1 ayarlarına alırım siliniyor mu?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.122 Makaleler 26 Çözümler 520 11 Mart 2023 #6 Ben silinmeyecegini düşünüyorum ancak BIOS ayarlarıni USB'ye de kaydedebiliyorsunuz. Sağlam olması için USB'ye de kaydetmenizi öneririm. Artı 0 Eksi
Ben silinmeyecegini düşünüyorum ancak BIOS ayarlarıni USB'ye de kaydedebiliyorsunuz. Sağlam olması için USB'ye de kaydetmenizi öneririm.
KS KS squexs Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #7 EMD dedi: Ben silinmeyecegini düşünüyorum ancak BIOS ayarlarıni USB'ye de kaydedebiliyorsunuz. Sağlam olması için USB'ye de kaydetmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... nasıl kayıt ediliyor bilmiyorum kısa anlatsanız iyi olur Artı 0 Eksi
EMD dedi: Ben silinmeyecegini düşünüyorum ancak BIOS ayarlarıni USB'ye de kaydedebiliyorsunuz. Sağlam olması için USB'ye de kaydetmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... nasıl kayıt ediliyor bilmiyorum kısa anlatsanız iyi olur
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.122 Makaleler 26 Çözümler 520 11 Mart 2023 #8 Ayarı yaptığınız yerde olması lazım. "Load/Save Profile from/to USB Drive” diye geçiyor. Artı 0 Eksi