B550M Mortar Wi-Fi kırmızı ışık yakıyor

red0xygen

Femtopat
Sistemi 1 hafta kadar önce topladım, hiçbir sorunuda yok sistem gayet güzel çalışıyor fakat anakartın kırmızı uyarı LED'i yanıyor.
Sistem bilgileri: Ryzen 5 3600X, B550M-Mortar Wi-Fi, RTX 2060 Gaming Z, DDR4 3200MHz Corsair RAM.

Hocam CPU Red light yaniyor. Islemci soketinde bir kirlilik veya pinlerinde bir kirlilik varsa yanar veya islemcide sikinti varsa. Sistem duzgun calisiyorsa sikinti yoktur hocam. Bir tek dedigim yerlerde kir olabilir.

Hocam CPU Red light yaniyor. Islemci soketinde bir kirlilik veya pinlerinde bir kirlilik varsa yanar veya islemcide sikinti varsa. Sistem duzgun calisiyorsa sikinti yoktur hocam. Bir tek dedigim yerlerde kir olabilir.
1 haftadır kullanıyorum günlük temizliyorum hiç bir kirlilik yok üstünde

Aynısı bende oluyor benimki Wi-Fi olmayan hali bilgisayar kendini restliyor.

LED sürekli mi yanıp kalıyor yoksa açılırken yanıp sönüyor mu?

B450 Tomahawk kullanıyorum 4 adet LED var. Hangi LED yanıyorsa o parçada sıkıntı olduğunu gösteriyor. CPU, DRAM, VGA veya BIOS gibi. Sizde hangisi yanıyorsa o parçayı kontrol edin.

Bios güncellemesi yaptım sonrasında biostan kurcaladım ışığı söndürebildim.

Burdan izleyerek yaptım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…