B550M Pro-VDH Anakartın 1 adet USB'si çalışmıyor

theunity

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 (Wraith Prism) + MSI B550M PRO-VDH DDR4 + Zotac Gaming RTX3070 Ti AMP HOLOBLACK + XPG D35G 32GB 3200MHz CL16 + Delta 750W Gold Full Modüler Power Supply + Gamepower Warcry Pulse +WD Blue 1TB HDD + Kingston 500GB M.2SSD + Gamepower 144Hz 1ms + Epomaker X Aula F75 + HyperX Pulsefire Haste 2 + HyperX Cloud 2 Core Wirelless + HyperX DuoCast
RAM
XPG D35G 3200Mhz CL16 32GB
İşlemci
R5 5600
Herkese merhaba, geçen sene almış olduğum MSI B550M Pro-VDH Wi-Fi anakartım da 3 USB kullanıyordum 6 adet anakart üzerinde giriş var fakat geçen gün mikrofon aldım ve 4. soketi artık kullanmam gerekiyordu. Taktığımda herhangi bir işlem olmadı ama yerinden çıkarınca USB çıkarma sesi geldi. Bazı arkadaşlar sorunun çözümü olabileceğini söyledi. Fakat ben bulamadım MSI desteğe yazdım. BIOS güncellemem ve driverları güncellemem gerektiğini söyledi. Ayrıca BIOS üzerinden de kontrol ettiğimde sokette bir şey takılı olmasına rağmen boş gözüküyor. Anakartın tamir mi olması gereklidir? Ya da herhangi bir öneriniz var mı?

Eğer garantisi var ise hiç riske girmeyip uğraşmadan garanti kapsamında onarıma gönderebilirsiniz. Garantisi yok ise MSI dan destek almaya devam etmenizde fayda var hocam. Aksi taktirde büyük sorunlara yol açar.
Tecrübe ettim ordan biliyorum 😏

Eğer garantisi var ise hiç riske girmeyip uğraşmadan garanti kapsamında onarıma gönderebilirsiniz. Garantisi yok ise MSI'dan destek almaya devam etmenizde fayda var hocam. Aksi taktirde büyük sorunlara yol açar.
Tecrübe ettim oradan biliyorum 😏

Teşekkür ederim ama MSI teknik destek ekipleriyle aramız çok da güzel değil eskiden tecrübe ettiğim kadarıyla çok vasat bir destek sağlıyorlardı bir de uzun sürüyor daha garantim devam ediyor PC'ye ihtiyacım olmadığı zaman götürmeyi düşünüyorum tek USB girişi yüzünden başım ağrımaz herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı