SPINJIRO Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #1 Fiyatlar aynı, VRM bilgisini bulamadım VDH Pro'nun. kafam karıştı. sizce hangisini almalıyım?
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 31 Ekim 2024 #2 B550M Pro VDH alabilirsin. B550M-K'dan daha iyi bir model.
SPINJIRO Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #3 Smmmhunter dedi: B550M Pro VDH alabilirsin. B550M-K'den daha iyi bir model. Genişletmek için tıkla... Soğutma kısmı ile ilgili bilgi bulamadım. Overclock yapacağım için önemli.
Smmmhunter dedi: B550M Pro VDH alabilirsin. B550M-K'den daha iyi bir model. Genişletmek için tıkla... Soğutma kısmı ile ilgili bilgi bulamadım. Overclock yapacağım için önemli.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 31 Ekim 2024 #4 SPINJIRO dedi: Soğutma kısmı ile ilgili bilgi bulamadım. Overclock yapacağım için önemli. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Sadece OC amaçlı alıyorsanız daha iyi soğutmaya ve fazlara sahip bir anakart almanızı öneririm.
SPINJIRO dedi: Soğutma kısmı ile ilgili bilgi bulamadım. Overclock yapacağım için önemli. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Sadece OC amaçlı alıyorsanız daha iyi soğutmaya ve fazlara sahip bir anakart almanızı öneririm.
SPINJIRO Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #5 Smmmhunter dedi: Bütçeniz nedir? Sadece OC amaçlı alıyorsanız daha iyi soğutmaya ve fazlara sahip bir anakart almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçemi zaten B450 S2H'tan yükselttim daha da çıkmak pek istemiyorum 2650'ye geliyor VDH. Smmmhunter dedi: Bütçeniz nedir? Sadece OC amaçlı alıyorsanız daha iyi soğutmaya ve fazlara sahip bir anakart almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... 5600e OC yapacağım.
Smmmhunter dedi: Bütçeniz nedir? Sadece OC amaçlı alıyorsanız daha iyi soğutmaya ve fazlara sahip bir anakart almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçemi zaten B450 S2H'tan yükselttim daha da çıkmak pek istemiyorum 2650'ye geliyor VDH. Smmmhunter dedi: Bütçeniz nedir? Sadece OC amaçlı alıyorsanız daha iyi soğutmaya ve fazlara sahip bir anakart almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... 5600e OC yapacağım.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 31 Ekim 2024 #6 B550M Pro VDH yeter hocam size. Bende 5900X filan OC'leyeceksiniz sandım.
SPINJIRO Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #7 Smmmhunter dedi: B550M Pro VDH yeter hocam size. Bende 5900X filan OC'leyeceksiniz sandım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam da işte Pro VDH'ın soğutma detayını bulamadım mknin var soğutmalari arasında fark var mı? Smmmhunter dedi: B550M Pro VDH yeter hocam size. Bende 5900X filan OC'leyeceksiniz sandım. Genişletmek için tıkla... Fiyatı uygun mu sizce bu arada.
Smmmhunter dedi: B550M Pro VDH yeter hocam size. Bende 5900X filan OC'leyeceksiniz sandım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam da işte Pro VDH'ın soğutma detayını bulamadım mknin var soğutmalari arasında fark var mı? Smmmhunter dedi: B550M Pro VDH yeter hocam size. Bende 5900X filan OC'leyeceksiniz sandım. Genişletmek için tıkla... Fiyatı uygun mu sizce bu arada.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 31 Ekim 2024 #8 Overclock konusuna değinmişler. Ayrıca önceki sayfalarda iki anakartın da detaylı incelemeleri var. Four Cheap Micro ATX B550 Motherboards Tested: Low Price, Big Value? These cheap B550 boards are light on the wallet, but how do they perform with a 3900X? www.tomshardware.com
Overclock konusuna değinmişler. Ayrıca önceki sayfalarda iki anakartın da detaylı incelemeleri var. Four Cheap Micro ATX B550 Motherboards Tested: Low Price, Big Value? These cheap B550 boards are light on the wallet, but how do they perform with a 3900X? www.tomshardware.com
SPINJIRO Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #9 Smmmhunter dedi: Overclock konusuna değinmişler. Ayrıca önceki sayfalarda iki anakartın da detaylı incelemeleri var. Four Cheap Micro ATX B550 Motherboards Tested: Low Price, Big Value? These cheap B550 boards are light on the wallet, but how do they perform with a 3900X? www.tomshardware.com Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim Pro VDH yo alıyorum o zaman fiyatı da iyi gibi.
Smmmhunter dedi: Overclock konusuna değinmişler. Ayrıca önceki sayfalarda iki anakartın da detaylı incelemeleri var. Four Cheap Micro ATX B550 Motherboards Tested: Low Price, Big Value? These cheap B550 boards are light on the wallet, but how do they perform with a 3900X? www.tomshardware.com Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim Pro VDH yo alıyorum o zaman fiyatı da iyi gibi.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 31 Ekim 2024 #10 SPINJIRO dedi: Tamamdır hocam çok teşekkür ederim Pro VDH yo alıyorum o zaman fiyatı da iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
SPINJIRO dedi: Tamamdır hocam çok teşekkür ederim Pro VDH yo alıyorum o zaman fiyatı da iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.