V veliusta Kilopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 39 Çözümler 1 30 Mart 2022 #1 Bu özelliği kullanmıyorum ve kapatmak istiyorum. BIOS üzerinden kapatmaya çalıştım fakat kapanmıyor. Bunun çözümü var mı? Anakart: MSI B550M Pro. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2022
Bu özelliği kullanmıyorum ve kapatmak istiyorum. BIOS üzerinden kapatmaya çalıştım fakat kapanmıyor. Bunun çözümü var mı? Anakart: MSI B550M Pro.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #2 Dragon Center indirip oradan kapatabilirsin. Anakartın kendi yazılımı, içerisinde Mystic Light da var. MSI Dragon Center Download Center MSI Dragon Center Download webpage www.msi.com
Dragon Center indirip oradan kapatabilirsin. Anakartın kendi yazılımı, içerisinde Mystic Light da var. MSI Dragon Center Download Center MSI Dragon Center Download webpage www.msi.com
V veliusta Kilopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 39 Çözümler 1 30 Mart 2022 #3 BerkayZ87 dedi: Dragon Center indirip oradan kapatabilirsin. Anakartın kendi yazılımı, içerisinde Mystic Light da var. MSI Dragon Center Download Center MSI Dragon Center Download webpage www.msi.com Genişletmek için tıkla... Denedim. Kapanmıyor. Bios'üzerinden EZ LED Control kısmı kapanmış görünüyor ama kapanmıyor. Büyük ihtimal bios yazılım hatalı olabilir.
BerkayZ87 dedi: Dragon Center indirip oradan kapatabilirsin. Anakartın kendi yazılımı, içerisinde Mystic Light da var. MSI Dragon Center Download Center MSI Dragon Center Download webpage www.msi.com Genişletmek için tıkla... Denedim. Kapanmıyor. Bios'üzerinden EZ LED Control kısmı kapanmış görünüyor ama kapanmıyor. Büyük ihtimal bios yazılım hatalı olabilir.
Fruel Decapat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 89 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #4 veliusta dedi: Eki Görüntüle 1346627 Bu özelliği kullanmıyorum ve kapatmak istiyorum. BIOS üzerinden kapatmaya çalıştım fakat kapanmıyor. Bunun çözümü var mı? Anakart: MSI B550M Pro. Genişletmek için tıkla... Biraz geç oluyor ama başka bir konuya bakarken benzer konularda gördüm. Bende B550 Tomahawk kullanıyorum. Ben arkadaşın attığı Dragon Center değil MSI Center kullanıyorum. Yükleyip Mystic Light kısmından LED stilini kapalı konuma getirmen yeterli. MSI CENTER
veliusta dedi: Eki Görüntüle 1346627 Bu özelliği kullanmıyorum ve kapatmak istiyorum. BIOS üzerinden kapatmaya çalıştım fakat kapanmıyor. Bunun çözümü var mı? Anakart: MSI B550M Pro. Genişletmek için tıkla... Biraz geç oluyor ama başka bir konuya bakarken benzer konularda gördüm. Bende B550 Tomahawk kullanıyorum. Ben arkadaşın attığı Dragon Center değil MSI Center kullanıyorum. Yükleyip Mystic Light kısmından LED stilini kapalı konuma getirmen yeterli. MSI CENTER