EskiDostunuzMax
Kilopat
Daha fazla  

- Meslek
- Aşçı
Önceki nesile ait üst segment bir kart almakla yeni nesile ait alt segment bir kart almak arasında kaldım.
Almayı düşündüğüm işlemci 3400G ve RAM için 4 soket benim için daha karlı olacak.
Bu durumda sizin tavsiyeniz ne olur, bir de Gigabyte hakkında düşünceniz nedir? Hiç kullanmadığım bir marka ve genel olarak diğer markalardan ucuz olması şüpheye düşürtüyor.

www.itopya.com

www.itopya.com

www.itopya.com

www.itopya.com

Almayı düşündüğüm işlemci 3400G ve RAM için 4 soket benim için daha karlı olacak.
Bu durumda sizin tavsiyeniz ne olur, bir de Gigabyte hakkında düşünceniz nedir? Hiç kullanmadığım bir marka ve genel olarak diğer markalardan ucuz olması şüpheye düşürtüyor.
GIGABYTE B550M S2H 5000MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart | ITOPYA
GIGABYTE B550M S2H 5000MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B550M S2H ITOPYA'da.
				 www.itopya.com

www.itopya.com
				GIGABYTE B450 AORUS M 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart | ITOPYA
GIGABYTE B450 AORUS M 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B450 AORUS M ITOPYA'da.
				 www.itopya.com

www.itopya.com

Son düzenleyen: Moderatör: