Asrock B560M-ITX/ac Intel LGA1200 DDR4 Mini ITX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asrock Z490M-ITX/ac Intel LGA1200 DDR4 Wi-Fi Mini ITX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Biostar Racing Z490GTN Intel LGA1200P DDR4 Mimi-ITX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Yukarıdaki 3 anakarttan birini alıp ITX sistem toplamaya karar verdim ama sizce hangisi alınmalı ve neden? @messinicocugu belki siz yardımcı olursunuz hocam.
MHz sınırı yok mu hocam o anakartta? DDR3 FX6300 sistemim vardı bugün onu sattım. Açıkçası sistemi parça parça toplayacağım(ilk olarak anakart ve işlemci belki işlemciden önce bulursam ucuz SFX tipi bir PSU) geçmişken ileriye dönük ve fazla kısıtlaması olmayan bir cihaz alayım diyorum. H410 yine ASRock zaten.
MHz sınırı yok mu hocam o anakartta? DDR3 FX6300 sistemim vardı bugün onu sattım. Açıkçası sistemi parça parça toplayacağım(ilk olarak anakart ve işlemci belki işlemciden önce bulursam ucuz SFX tipi bir PSU) geçmişken ileriye dönük ve fazla kısıtlaması olmayan bir cihaz alayım diyorum. H410 yine ASRock zaten.