B560M Aorus Elite i7 10700 ile uyumlu mu?

Uyumlu ama OC yapılmaz.

Şu anda H410M-H anakartta 4.8 GHz hızında kullanıyorum. Normalde işlemcinin hızı 2.9 GHz. Eğer bu anakartı alırsam, bu hızlara çıkamaz mıyım?
O anlamda dememiş. Bu anakartla da 4.8 üstüne çıkamazsınız, neden alıyorsunuz anlamında söylemiş gibi geldi bana. Ama zaten sizin OC ile ilginiz yok sanırsam. Neden anakart değiştiriyorsunuz?

O anlamda dememiş. Bu anakartla da 4.8 üstüne çıkamazsınız, neden alıyorsunuz anlamında söylemiş gibi geldi bana. Ama zaten sizin OC ile ilginiz yok sanırsam. Neden anakart değiştiriyorsunuz?
Şu anda kullandığım anakartta işlemciyi tam yük altında kullanamıyorum. Sanırım VRM'ler yeterli gücü sağlayamıyor veya aşırı ısınıyor. İşlemci sıcaklığı 60 dereceyi geçmiyor.

Anladım, evet bu sorunu çözebilir. Ama bu kadar pahalı bi modele gerek yok gibi. Asus TUF falan da tercih edilebilir.

Eğer önerdiğiniz daha ucuz modeller varsa, benim için daha iyi olur. Link atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…