Çözüldü B560M-Plus anakartın RGB LED'i bazen yanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SeMuER

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
Şöyle bir sorun yaşıyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim anakartın üstündeki RGB LED bazen yanıyor bazen yanmıyor bazen PC kapanınca yanıyor bazen yine yanmıyor ve sıvı soğumanında RGB'sini etkiliyor. (NZXT Kraken 120 RL-KR120-B1 120mm RGB işlemci sıvı soğutucu) Yani anakartın RGB'si PC açıldığında çalışırsa sıvı soğutucunun RGB de devreye giriyor çalışmazsa soğutucu RGB'si de çalışmıyor.
BIOS güncellemesi yapmadım. Acaba alakası var mıdır?
BIOS Advanced ayarlarındanda LED bölümünden ayar çekiyorum kendi kafasına göre çalışıyor RGB 🙄 yardımcı olursanız sevinirim

Bir program indirdimde kurulum yapmadım çünkü bir yanıp bir sönünce BIOS üzerinden denemeler yaptım sürekli sabah işten çıkınca dener bilgi veririm 👍

Aura Sync kurup deneme yaptınız mı? Yapmadıysanız oradan denemenizi tavsiye ederim.
Senin Allahına Kurban ☺️ Çok Teşekkür Ederim. Sevinme Sebebim Bu Lanet Olası Kraken 120 yi bağlayabilmek için 3 gün uğraş verdim satan kişide bağlantısını yapmamış rgb si bozuk diye sattı 😂 Tekrardan sağolasın
IMG_20230507_111555.jpg

Son düzenleme:
Bir program indirdimde kurulum yapmadım çünkü bir yanıp bir sönünce BIOS üzerinden denemeler yaptım sürekli sabah işten çıkınca dener bilgi veririm 👍

Senin Allahına Kurban ☺️ Çok Teşekkür Ederim. Sevinme Sebebim Bu Lanet Olası Kraken 120 yi bağlayabilmek için 3 gün uğraş verdim satan kişide bağlantısını yapmamış rgb si bozuk diye sattı 😂 Tekrardan sağolasın Eki Görüntüle 1769719
Rica ederim :) Sorununuzu çözmeye yardımcı olabildiysek ne mutlu. Mesajımı çözüm olarak işaretleyebilirsiniz :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı