B560M Pro ve RX 6650 XT için hangi işlemci alınmalı?

Bütçe
5000

Necron

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair CL16 3200MHz
Anakart
B560M Pro
Merhaba arkadaşlar. Benim şu anki sistemimde kullandığım işlemcim i3 10105F ama yeni ekran kartı alacağım o yüzden işlemcim ile darboğaz yapmasını istemediğim için işlemci de değiştirmek istiyorum. Alacağım ekran kartı ASUS ROG STRIX RX 6650XT, bu ekran kartına uyumlu, beraber güzel çalışacak bir işlemci önerirseniz sevinirim. Bütçe: 5K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Benim şu anki sistemimde kullandığım işlemcim i3 10105F ama yeni ekran kartı alacağım o yüzden işlemcim ile darboğaz yapmasını istemediğim için işlemci de değiştirmek istiyorum. Alacağım ekran kartı ASUS ROG STRIX RX 6650XT, bu ekran kartına uyumlu, beraber güzel çalışacak bir işlemci önerirseniz sevinirim. Bütçe: 5k.

Ryzen 5 5600 var bende memnunum aynı ekran kartı ile.

Merhaba arkadaşlar. Benim şu anki sistemimde kullandığım işlemcim i3 10105F ama yeni ekran kartı alacağım o yüzden işlemcim ile darboğaz yapmasını istemediğim için işlemci de değiştirmek istiyorum. Alacağım ekran kartı ASUS ROG STRIX RX 6650XT, bu ekran kartına uyumlu, beraber güzel çalışacak bir işlemci önerirseniz sevinirim. Bütçe: 5K.

İ5-11600/11600KF öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı