B580 - R5 5600 sistem nasıldır?

Bütçe
24000

efesanda

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba olan eski bir oyuncu kasama bilgisayar parçaları alacağım ve bazı parçalar seçtim bunların uyumlu olup olmadığını bilmiyorum yardım eder misiniz aşağıya linklerini bırakıyorum. Önerileriniz varsa da söylerseniz mutlu olurum.

Merhaba olan eski bir oyuncu kasama bilgisayar parçaları alacağım ve bazı parçalar seçtim bunların uyumlu olup olmadığını bilmiyorum yardım eder misiniz aşağıya linklerini bırakıyorum. Önerileriniz varsa da söylerseniz mutlu olurum.
İşlemciyi i5 12400f yap.

Elindeki oyuncu kasasını sat bütçene ekle direkt hazır sistem alırsın.

Elindeki kasanını özellikleri ne? PSU kasa modeli ve anakart modelini yazarsan iyi olur.

Cooler Master HAF X var kasa olarak 750W güç desteği olduğunu biliyorum. Anakartta Gigabyte Z97-HD3
Elinde psu ve kasa var bunlar daha iyi olur gibi sanki. 24795 tl yapıyor eğer bütçen 1k daha çıkarsa kule tipi soğutucu al çıkmazsa ikinci elden 200 tl ye bir stok fan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı