B580 vs RTX 5050

Bütçe
14000

Wonz

Hectopat
i3 10100 F işlemcimi yaza kadar idare edecek bir model istiyorum. B580 daha mantikli geliyor ama sürücüleri duzeldi mi bilmiyorum. Siz hangisini onerirsiniz? (darbogaz yapacaklardir biliyorum) 550W PSU yeterli olur mu bir de?

Son düzenleyen: Moderatör:
14 bin TL verilmez ikisine de. 2.ele yönel derim.

Güncel ekran kartınız nedir ? Tavsiyem bütçeyi biraz aşarak 9060XT 16GB almanız. Yazın işlemci değişeceğinizi düşünerek daha iyi bir seçim olacaktır.

Güncel ekran kartınız nedir? Tavsiyem bütçeyi biraz aşarak 9060XT 16 GB almanız. Yazın işlemci değişeceğinizi düşünerek daha iyi bir seçim olacaktır.

Hocam 1050 Ti'di yandi ekran kartim butceyi de 14 binin ustune cikaramiyorum.

İki kartta pek iyi değil, bir tercih yapılacaksa B580 olmalı bence.

i3 10100 F işlemcimi yaza kadar idare edecek bir model istiyorum. B580 daha mantikli geliyor ama sürücüleri duzeldi mi bilmiyorum. Siz hangisini onerirsiniz? (darbogaz yapacaklardir biliyorum) 550W PSU yeterli olur mu bir de?

İlla sıfır olmasına gerek var mı hocam.
İdare edecek zaten diyorsunuz.
2K ve üstü oyunlar oynuyorsanız idarelik olarak RX 6800 XT alabilirsiniz satmak istediğiniz zaman piyasası olan bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…