Çözüldü B650 Aorus Elite AX V2 anakarta ikinci SSD nasıl takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aykutilhan

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, anakartım Gigabyte B650 Aorus Elite AX V2.
İkinci SSD'yi takmak istiyorum şu an içinde bu SSD'nin 1TB versiyonu var 2TB olanı aldım eklemek istiyorum.
Fakat içini açtığımda takılı olandan başka yer yok takabileceğim hiçbir yer yok yardımcı olabilecek var mı?
Anakartın kendi sitesinden bu şekilde gösteriyor 3X yer var diyor fakat ben göremiyorum hiçbir şey anlamadım. IMG-4168 hosted at ImgBB

Dosya Ekleri

• Screenshot 2024-09-28 at 12-41-30 B650 AORUS ELITE AX V2 Key Features Motherboard - GIGABYTE G...png
    654,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_4170.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 26
Çözüm
Bir tanesi üstteki soğutucunun altında, diğer 2 tanesi alttaki soğutucunun altında, 3 tane yuva var.

Hocam yani bu yuvarlak içine aldığım yeri açacağım değil mi yanlış anlamadıysam? IMG-4168 hosted at ImgBB
Bir de herhangi bi kablo vesaire takmam gerekecek mi yoksa yukardaki 1tb olan gibi sadece yerine oturması yeterli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…