Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 6 Eylül 2023 #1 2 gün önce DDR5 geçiş yaptım daha önce DDR4 kullanıcısıydım bilgisayarın açma tuşuna basıyorum çalısıyor. Isıklar yanıyor fakat ekrana görüntü geç geliyor 30sn falan sürüyor anakart logosunu görmem anakart MSI B650 Tomahawk BIOS güncel. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023
2 gün önce DDR5 geçiş yaptım daha önce DDR4 kullanıcısıydım bilgisayarın açma tuşuna basıyorum çalısıyor. Isıklar yanıyor fakat ekrana görüntü geç geliyor 30sn falan sürüyor anakart logosunu görmem anakart MSI B650 Tomahawk BIOS güncel.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 8.004 Makaleler 6 Çözümler 32 6 Eylül 2023 #2 EXPO açıksa evet DDR5 AM5 sistemlerde PC geç açılıyor maalesef DDR4'e göre. EXPO kapatarak biraz daha düşerebiliyorsunuz fakat yine geç açılıyor.
EXPO açıksa evet DDR5 AM5 sistemlerde PC geç açılıyor maalesef DDR4'e göre. EXPO kapatarak biraz daha düşerebiliyorsunuz fakat yine geç açılıyor.
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 6 Eylül 2023 #3 fushigurotoji dedi: EXPO açıksa evet DDR5 AM5 sistemlerde PC geç açılıyor maalesef DDR4'e göre. EXPO kapatarak biraz daha düşerebiliyorsunuz fakat yine geç açılıyor. Genişletmek için tıkla... Yani gayet normal mi bu sekilde açılması.
fushigurotoji dedi: EXPO açıksa evet DDR5 AM5 sistemlerde PC geç açılıyor maalesef DDR4'e göre. EXPO kapatarak biraz daha düşerebiliyorsunuz fakat yine geç açılıyor. Genişletmek için tıkla... Yani gayet normal mi bu sekilde açılması.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 8.004 Makaleler 6 Çözümler 32 6 Eylül 2023 #4 Zikkeci dedi: Yani gayet normal mi bu sekilde açılması. Genişletmek için tıkla... Evet yaygın bir sorun maalesef.
Zikkeci dedi: Yani gayet normal mi bu sekilde açılması. Genişletmek için tıkla... Evet yaygın bir sorun maalesef.