Çözüldü B650M-A anakartta VGA ışığı yanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bakki Sixx

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600, RTX 2060
MSI Pro B650M-A anakart kullanıyorum. BIOS ayarlarına girip RAM için EXPO profilini açtım ve kaydedip çıktım. Bilgisayar açılınca anakartın üstündeki VGA ışığı yanmaya başladı ve görüntü gelmedi. Birkaç kere açıp kapattım ama BIOS'a giremediğim için bir şey yapamıyorum. Ne yapmam lazım?

Çözüm
Ekran kartın ile alakalı sistemi kapat güç kablosunu sök statik elektriği güç tuşuna 5-10 saniye basılı tutarak boşalt ekran kartını söküp tak kabloları da dahil.

Ekran kartını sökmeyi bilmiyorsan da rehberlerini izle zira bilmeyen için biraz sorunlu bir işlem.
Ekran kartın ile alakalı sistemi kapat güç kablosunu sök statik elektriği güç tuşuna 5-10 saniye basılı tutarak boşalt ekran kartını söküp tak kabloları da dahil.

Ekran kartını sökmeyi bilmiyorsan da rehberlerini izle zira bilmeyen için biraz sorunlu bir işlem.

Çözüm

Dediklerini yaparak hallettim. Çok teşekkür ederim. Kasanın camını bezle silince statik elektrik yapmış olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı