TheUnReaLm Centipat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 Uyar mi acaba uymuyoarsa 5 bin 7 bin arasi önerir misiniz? Dosya Ekleri Screenshot_2023-08-25-07-52-37-177_com.pozitron.hepsiburada.jpg 64,5 KB · Görüntüleme: 42 Screenshot_2023-08-25-07-50-51-601_com.pozitron.hepsiburada.jpg 61,4 KB · Görüntüleme: 25 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2023
sago kafkef Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #2 TheUnReaLm dedi: Uyar mi acaba uymuyoarsa 5 bin 7 bin arasi önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... PCI-E x16 slotu olan her ekran kartı olur hocam, olur yani.
TheUnReaLm dedi: Uyar mi acaba uymuyoarsa 5 bin 7 bin arasi önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... PCI-E x16 slotu olan her ekran kartı olur hocam, olur yani.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.308 Makaleler 3 Çözümler 61 25 Ağustos 2023 #3 Sürprizbozan sago kafkef dedi: PCI-E x16 slotu olan her ekran kartı olur hocam, olur yani. Genişletmek için tıkla... RX 570'in oturduğu anakarta uyar mı ne diyorsunuz? RX 5600 XT'den bahsediyorum ekran kartını yükselteceğim. Uyacaktır ikinci el garantili ürüne düşerseniz model yükselebilirsiniz aslında bir bakın derim.
Sürprizbozan sago kafkef dedi: PCI-E x16 slotu olan her ekran kartı olur hocam, olur yani. Genişletmek için tıkla... RX 570'in oturduğu anakarta uyar mı ne diyorsunuz? RX 5600 XT'den bahsediyorum ekran kartını yükselteceğim. Uyacaktır ikinci el garantili ürüne düşerseniz model yükselebilirsiniz aslında bir bakın derim.
sago kafkef Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #4 SiyahPassat dedi: Sürprizbozan RX 570'in oturduğu anakarta uyar mı ne diyorsunuz? RX 5600 XT'den bahsediyorum ekran kartını yükselteceğim. Uyacaktır ikinci el garantili ürüne düşerseniz model yükselebilirsiniz aslında bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... O da uyar hocam. Ama ekran kartı PCI güç kablosu isteyecektir, ona dikkat edin.
SiyahPassat dedi: Sürprizbozan RX 570'in oturduğu anakarta uyar mı ne diyorsunuz? RX 5600 XT'den bahsediyorum ekran kartını yükselteceğim. Uyacaktır ikinci el garantili ürüne düşerseniz model yükselebilirsiniz aslında bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... O da uyar hocam. Ama ekran kartı PCI güç kablosu isteyecektir, ona dikkat edin.
TheUnReaLm Centipat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #5 SiyahPassat dedi: Sürprizbozan RX 570'in oturduğu anakarta uyar mı ne diyorsunuz? RX 5600 XT'den bahsediyorum ekran kartını yükselteceğim. Uyacaktır ikinci el garantili ürüne düşerseniz model yükselebilirsiniz aslında bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler O nerden bakiliyo acaba site olarak var midir sago kafkef dedi: PCI-E x16 slotu olan her ekran kartı olur hocam, olur yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
SiyahPassat dedi: Sürprizbozan RX 570'in oturduğu anakarta uyar mı ne diyorsunuz? RX 5600 XT'den bahsediyorum ekran kartını yükselteceğim. Uyacaktır ikinci el garantili ürüne düşerseniz model yükselebilirsiniz aslında bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler O nerden bakiliyo acaba site olarak var midir sago kafkef dedi: PCI-E x16 slotu olan her ekran kartı olur hocam, olur yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler