B650M-DS3H vs B650M-K

Yekta Bey

Centipat
Yer
Malatya
RAM
Corsair Vengeance 32GB 6000mhz cl36
İşlemci
R5 7600x
Hocam fiyatlarının uygun olması sebebiyle bu 2 anakart arasında kaldım. K 3500, DS3H ise 3900 TL. Hangisi tercih edilmeli nasıl performans farkı olur?

Forumlardaki Secure Boot, TPM2.0, CSM Disable, Windows 11 ve Valorant girememe gibi sorunlar nedeniyle benim tercihim Gigabyte'dan yana olmazdı.

Hocam fiyatlarının uygun olması sebebiyle bu 2 anakart arasında kaldım. K 3500, DS3H ise 3900 TL. Hangisi tercih edilmeli nasıl performans farkı olur?
DS3H kullanıyorum. Harika bir anakart. Fan çoklayıcı ile 6 adet fan bağlı bir de 2 adet CPU fanı. MOSFET sıcaklıkları vs. gayet iyi.

Ayrıca TPM 2.0 veya Secure Boot ile de bir sorun yaşamadım.

CL 36 5600 MHz olan RAM'leri manuel OC ile 6000 MHz ve CL 30 yaptım timingsleri de oynayarak. Sistemim stabil. Tavsiye ederim. WiFi kullanmadığım için WiFi dahil olan bir kart almadım. WiFi lazım olacak olursa da zaten PCIe girişli bir WiFi kartı takıp geçerim. Gaming için ideal.

Bunun dışında 7600x'e de +200 boost frekansı verdim. Stres testleri ve AAA oyunlar oynadım hiç bir hata almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…