B650M-K vs B650M-A Wi-Fi II

The Dot

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar, ilk defa sistem alacağım. Resimdeki bileşenlere sahip sistemi düşünüyorum. Kişiselleştirilmemiş hali > burada <
Anakart seçiminde "ASUS Prime B650M-K" ve "ASUS Prime B650M-A Wi-Fi II" arasında kaldım. Fiyat farkı 819TL.
Bu sistemde kullanmak için kablosuz ağ adaptörünü kesin alacağım. Sizce B650M-K alıp ayrı bir adaptör mü alayım yoksa B650M-A Wi-Fi II alıp ağ adaptörünü aradan çıkarayım mı?
Bunu sorma sebebim 819TL'ye kablosuz bağlantıyı aradan çıkarıp gelecekte daha işlevsel anakart almak ama diyorsanız ki bu anakartın gelecekte sana bir artısı olmaz, B650M-K al yanına da kablosuz ağ sapla.
Bana fark etmez.
Bu arada B650M-A Wi-Fi II anakartın kablosuz ağ için ideal performanslı menzili ne kadardır sizce?

Dosya Ekleri

• 1718004092572.png
    47,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam 1700 TL fark verip ASUS Prime X670-P-CSM + adaptör alırdım.

İşlemci içinde 400TL fark ile 7600 alınabilir, ileride bir gün dahili GPU lazım olabilir.
7600e de bakmıştım ama %1 lik performans farkı için değmeyeceğini düşündüm. Dahili gpu konusunda da ekran kartı 4070Ti-S zaten bence dahili çokta mantıklı olmaz ama olması da göz çıkarmaz.
Reis sen olsan B650M-K ve B650M-A Wi-Fi II arasında kalsan ve kablosuz ağ özelliğini illa da kullanacak olsan hangisini seçerdin? B650M-K + Adaptör veya B650M-A Wi-Fi II 800 farka değer midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…