Anakartı takmak için vidada çıkmadı kasadan çıkan vidalarımı kullanacağım anakartı takmak için?Plastik Anchor aparatıyla takılıyor.
Hocam peki ssd'nin plastikle takılması performansı vs. Etkiler mi?Anakartı kasaya takmak için kullanılacak vidalar kasanın içinden çıkar. Kasanın içine veya arka kapağını çıkarıp içinde herhangi küçük bir poşet olup olmadığına bak. Vidalar genelde o poşetin içinde olurlar.
Anladım teşekkürler bide anakartta m2 soğutma bloğu yokmuş onun için ne yapmam lazımNe demek istediğinizi pek anlamadım ama eğer m2 ssd'yi yerleştirmek için kullanılan vidadan bahsediyorsanız plastik aparat ve vida arasında hiç bir fark olmaz.
Kingston nv3 1tbM2 ssd modeliniz ne? Eğer ısınan bir model değilse pek sıkıntı olmaz ama eğer ısınan bir modelse internettwn 300 lira ve çevresinde m2 soğutucu alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.