B650M S2H anakart BIOS güncellenmiyor

Kraken94

Hectopat
Daha fazla  
BIOS güncelleyemiyorum ne yapmalıyım? Ekrana görüntü vermiyor. Anakart B650M S2H, işlemci Ryzen 5 9600X.

Nasıl güncellenmiyor daha fazla bilgi verir misiniz? USB Belleğe doğru bir şekilde yazıp Q-Flash adımlarını uyguladınız mı? B650M S2H ve Ryzen 9000 serisi doğrudan uyumlu, bir sorun olmaması lazım. F31 sürümüne direkt güncellenebilir.

Ek:
Ayrıca anakartınızda Q-Flash Plus özelliği mevcut. Ekrana bir şekilde görüntü gelmese bile BIOS'unuzu güncelleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
ürün bir bilgisayarcıda bana işlemcimi desteklemediği için bios yükleyemediğini söyledi

fat32 usbye yükledikten sonra q flash plus la yüklenebildiğini sanıyordum ama bir bilgim yok

gigabyte ın sitesinden ve youtubedan olabildiğini gördüm ama acaba sorun donanamısal mıdır

Yine bir mahalle arası bilgisayarcısı yalanı ve cahilliği tabii. O anakartta AM5 desteği var. Bu sokete gelecek her işlemci için kullanılabilir olacak. Donanım sorunu en son ihtimaldir.

Bilgisayarcı yanlış söylemiş. B650M Chipseti Ryzen 9000 destekliyor.

Evet, az önce attığım 2 konuda da USB belleği FAT32 olarak biçimlendirip BIOS dosyasının da adını Gigabyte.bin olarak değiştirince Q-Flash Plus özelliğini RAM ve Ekran kartına gerek bile olmadan (Takılı da olabilir fark etmez) kullanabiliyorsunuz. Yukarıdaki rehberlere göz atabilirsiniz.

Bilgisayar sıfırsa sorunun donanımsal olduğunu düşünmüyorum. BIOS güncellemesini Q-Flash Plusla yapmanızı öneririm. Aynı sorunu yaşayanlar bu şekilde çözmüş.

BIOS güncelleyemiyorum ne yapmalıyım? Ekrana görüntü vermiyor. Anakart B650M S2H, işlemci Ryzen 5 9600X.
Konuyu hoplatıyorum ama B650m s2h gigabyte anakartı önerir misiniz?Almayı planlıyorum biosta zorlar mı bu konuları hiç bilmiyorum.

Konuyu hoplatıyorum ama B650m s2h gigabyte anakartı önerir misiniz?Almayı planlıyorum biosta zorlar mı bu konuları hiç bilmiyorum.
Pek bilgili değilim fakat recep baltaşın videosunu izleyerek istediğim her şeyi rahatça yapabildim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

benimde benzer sorunum var bakabilirmisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…