Yeni aldığım anakarta BIOS güncellemesi yapmak istiyorum fakat ufak bir sorunum var anakartımın F20 sürümünde kırmızı ile şöyle bir not var.
Please make sure Intel VMD driver is updated to v19.5 or above before installing 13th gen processors.
Windows crashes with 13th gen processors when Intel VMD (RAID) has been configured on 12th gen without v19.5 updated.
İşlemcim i3 12100F.
Anakartım aşağıda. Yardım eder misiniz ne isteniyor tam olarak anlayamadım. Linkte verilen driveri kurdum ama şu anda çalışır durumda mı değil mi bilmiyorum, nereden kontrol edebilirim doğru kurduysam nasıl bakabilirim?
Ya da BIOS'u direkt yükleyip kurmayı deneyeyim mi bir şey kaybeden miyim?
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ...
Sorun yaşar mıyım diye konu açmıştım ama moderatör değişmiş. Neyse yarın risk alacağım biraz ve girişeceğim elimde USB yok şu anda yarın BIOS güncelleyeceğim.
Sorun yaşar mıyım diye konu açmıştım ama moderatör değişmiş. Neyse yarın risk alacağım biraz ve girişeceğim elimde USB yok şu anda yarın BIOS güncelleyeceğim.