Berkozg Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #21 MerihG dedi: Kontrol et BIOS sürümünü güncelse problem yok. Güncel değilse hala eski sürümdeyse önce me Firmware Update'i kur sonra tekrar BIOS'u güncellemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Yok yok boot etti sorun çözüldü hallettim şu an format atıyorum.
MerihG dedi: Kontrol et BIOS sürümünü güncelse problem yok. Güncel değilse hala eski sürümdeyse önce me Firmware Update'i kur sonra tekrar BIOS'u güncellemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Yok yok boot etti sorun çözüldü hallettim şu an format atıyorum.
MerihG Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 284 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #22 Berkozg dedi: Yok yok boot etti sorun çözüldü hallettim şu an format atıyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. Formattan sonra Armoury Crate'den sürücüleri güncellemeyi de unutmayın.
Berkozg dedi: Yok yok boot etti sorun çözüldü hallettim şu an format atıyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. Formattan sonra Armoury Crate'den sürücüleri güncellemeyi de unutmayın.