G gr8gamer Centipat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #11 Golden.Nyks dedi: Benim bulabildğim en düşük fiyatlı alınabilecek model bu. Sata SSDler de aynı fiyattan satılıyor. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Kingston NV2 SNV2S'de aynı fiyatta. 1 NVMe ve 1 SATA alsam olur mu anakarta?
Golden.Nyks dedi: Benim bulabildğim en düşük fiyatlı alınabilecek model bu. Sata SSDler de aynı fiyattan satılıyor. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Kingston NV2 SNV2S'de aynı fiyatta. 1 NVMe ve 1 SATA alsam olur mu anakarta?
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.183 Çözümler 20 31 Temmuz 2023 #12 gr8gamer dedi: Kingston NV2 SNV2S'de aynı fiyatta. 1 NVMe ve 1 SATA alsam olur mu anakarta? Genişletmek için tıkla... Olur anakartta 3 tane sata slotu var.
gr8gamer dedi: Kingston NV2 SNV2S'de aynı fiyatta. 1 NVMe ve 1 SATA alsam olur mu anakarta? Genişletmek için tıkla... Olur anakartta 3 tane sata slotu var.
G gr8gamer Centipat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #13 Golden.Nyks dedi: Olur anakartta 3 tane sata slotu var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim benim için yeterli cevap.
Golden.Nyks dedi: Olur anakartta 3 tane sata slotu var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim benim için yeterli cevap.