B850 anakart işlemci pinleri kırık ve yamuk

recepcanbaz11

Hectopat
İşlemci pinlerinde yamuk ve kırık var ekrana görüntü gelmiyor. Acaba bundan dolayı mıdır?

Dosya Ekleri

• IMG_20250511_105932.jpg
    IMG_20250511_105932.jpg
    132,3 KB · Görüntüleme: 32
İşlemci pinlerinde yamuk ve kırık var ekrana görüntü gelmiyor. Acaba bundan dolayı mıdır?

Ekrana görüntü gelmiyorsa pinlerden dolayıdır eğer sadece yamuk varsa düzeltiliyor fakat kırık nasıl düzeltilir bilmiyorum

Ekrana görüntü gelmiyorsa pinlerden dolayıdır eğer sadece yamuk varsa düzeltiliyor fakat kırık nasıl düzeltilir bilmiyorum.

Hocam ASUS ROG servisine göndersem düzeltirler mi?

Tabii ki de bundan kaynaklı, eğer sizden kaynaklı değilse ve garantisi varsa değişim/iade

Tabii ki de bundan kaynaklı, eğer sizden kaynaklı değilse ve garantisi varsa değişim/iade talep edin.

Peki kırık pin gözüküyor mu ben öyle görüyorum ama yanlış mı görüyorum anakart daha sıfır.

Peki kırık pin gözüküyor mu ben öyle görüyorum ama yanlış mı görüyorum anakart daha sıfır.

Eğer siz yapmadıysanız ve sıfır olduğuna göre garantiye gönderin

Fotoğraftan anlaşılması zor, kırık olmasa bile orada küçücük 1800+ pin var elle düzeltmesi çok zor en iyisi servis veya iade/değişim yolu.

Anakart sıfırsa kesinlikle iade sürecini başlatın. Geciktiğiniz takdirde suçu size atmaya çalışabilirler. Ekrana görüntü geldiğini vs. söylemeyin. Sadece kutuyu açtığınızı ve pinleri yamuk görünce montajı durdurduğunuzu anlatın.

Anakart sıfırsa kesinlikle iade sürecini başlatın. Geciktiğiniz takdirde suçu size atmaya çalışabilirler. Ekrana görüntü geldiğini vs. söylemeyin. Sadece kutuyu açtığınızı ve pinleri yamuk görünce montajı durdurduğunuzu anlatın.

Birkaç parça eksikti hiç bakmamıştım anakarta süresi geçti hocam ASUS servisine göndermeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı