recepcanbaz11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 20 11 Mayıs 2025 #1 İşlemci pinlerinde yamuk ve kırık var ekrana görüntü gelmiyor. Acaba bundan dolayı mıdır? Dosya Ekleri IMG_20250511_105932.jpg 132,3 KB · Görüntüleme: 32
Melih445 Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus RX 6600 Dual V2 Ryzen 5 5500 16gb ram 500gb m2 ssd Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #2 recepcanbaz11 dedi: İşlemci pinlerinde yamuk ve kırık var ekrana görüntü gelmiyor. Acaba bundan dolayı mıdır? Genişletmek için tıkla... Ekrana görüntü gelmiyorsa pinlerden dolayıdır eğer sadece yamuk varsa düzeltiliyor fakat kırık nasıl düzeltilir bilmiyorum
recepcanbaz11 dedi: İşlemci pinlerinde yamuk ve kırık var ekrana görüntü gelmiyor. Acaba bundan dolayı mıdır? Genişletmek için tıkla... Ekrana görüntü gelmiyorsa pinlerden dolayıdır eğer sadece yamuk varsa düzeltiliyor fakat kırık nasıl düzeltilir bilmiyorum
snmzsnmz Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 809 Çözümler 3 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #3 Tabi ki de bundan kaynaklı, eğer sizden kaynaklı değilse ve garantisi varsa değişim/iade talep edin.
recepcanbaz11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 20 11 Mayıs 2025 #4 Melih445 dedi: Ekrana görüntü gelmiyorsa pinlerden dolayıdır eğer sadece yamuk varsa düzeltiliyor fakat kırık nasıl düzeltilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS ROG servisine göndersem düzeltirler mi? snmzsnmz dedi: Tabii ki de bundan kaynaklı, eğer sizden kaynaklı değilse ve garantisi varsa değişim/iade Genişletmek için tıkla... snmzsnmz dedi: Tabii ki de bundan kaynaklı, eğer sizden kaynaklı değilse ve garantisi varsa değişim/iade talep edin. Genişletmek için tıkla... Peki kırık pin gözüküyor mu ben öyle görüyorum ama yanlış mı görüyorum anakart daha sıfır.
Melih445 dedi: Ekrana görüntü gelmiyorsa pinlerden dolayıdır eğer sadece yamuk varsa düzeltiliyor fakat kırık nasıl düzeltilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ASUS ROG servisine göndersem düzeltirler mi? snmzsnmz dedi: Tabii ki de bundan kaynaklı, eğer sizden kaynaklı değilse ve garantisi varsa değişim/iade Genişletmek için tıkla... snmzsnmz dedi: Tabii ki de bundan kaynaklı, eğer sizden kaynaklı değilse ve garantisi varsa değişim/iade talep edin. Genişletmek için tıkla... Peki kırık pin gözüküyor mu ben öyle görüyorum ama yanlış mı görüyorum anakart daha sıfır.
Melih445 Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus RX 6600 Dual V2 Ryzen 5 5500 16gb ram 500gb m2 ssd Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #5 recepcanbaz11 dedi: Hocam ASUS ROG servisine göndersem düzeltirler mi? Peki kırık pin gözüküyor mu ben öyle görüyorum ama yanlış mı görüyorum anakart daha sıfır. Genişletmek için tıkla... Eğer siz yapmadıysanız ve sıfır olduğuna göre garantiye gönderin
recepcanbaz11 dedi: Hocam ASUS ROG servisine göndersem düzeltirler mi? Peki kırık pin gözüküyor mu ben öyle görüyorum ama yanlış mı görüyorum anakart daha sıfır. Genişletmek için tıkla... Eğer siz yapmadıysanız ve sıfır olduğuna göre garantiye gönderin
snmzsnmz Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 809 Çözümler 3 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #6 recepcanbaz11 dedi: Hocam ASUS ROG servisine göndersem düzeltirler mi? Peki kırık pin gözüküyor mu ben öyle görüyorum ama yanlış mı görüyorum anakart daha sıfır. Genişletmek için tıkla... Fotoğraftan anlaşılması zor, kırık olmasa bile orada küçücük 1800+ pin var elle düzeltmesi çok zor en iyisi servis veya iade/değişim yolu.
recepcanbaz11 dedi: Hocam ASUS ROG servisine göndersem düzeltirler mi? Peki kırık pin gözüküyor mu ben öyle görüyorum ama yanlış mı görüyorum anakart daha sıfır. Genişletmek için tıkla... Fotoğraftan anlaşılması zor, kırık olmasa bile orada küçücük 1800+ pin var elle düzeltmesi çok zor en iyisi servis veya iade/değişim yolu.
Bay Megapat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 830 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #7 recepcanbaz11 dedi: Hocam ASUS ROG servisine göndersem düzeltirler mi? Peki kırık pin gözüküyor mu ben öyle görüyorum ama yanlış mı görüyorum anakart daha sıfır. Genişletmek için tıkla... Anakart sıfırsa kesinlikle iade sürecini başlatın. Geciktiğiniz takdirde suçu size atmaya çalışabilirler. Ekrana görüntü geldiğini vs. söylemeyin. Sadece kutuyu açtığınızı ve pinleri yamuk görünce montajı durdurduğunuzu anlatın.
recepcanbaz11 dedi: Hocam ASUS ROG servisine göndersem düzeltirler mi? Peki kırık pin gözüküyor mu ben öyle görüyorum ama yanlış mı görüyorum anakart daha sıfır. Genişletmek için tıkla... Anakart sıfırsa kesinlikle iade sürecini başlatın. Geciktiğiniz takdirde suçu size atmaya çalışabilirler. Ekrana görüntü geldiğini vs. söylemeyin. Sadece kutuyu açtığınızı ve pinleri yamuk görünce montajı durdurduğunuzu anlatın.
recepcanbaz11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 20 11 Mayıs 2025 #8 Bay dedi: Anakart sıfırsa kesinlikle iade sürecini başlatın. Geciktiğiniz takdirde suçu size atmaya çalışabilirler. Ekrana görüntü geldiğini vs. söylemeyin. Sadece kutuyu açtığınızı ve pinleri yamuk görünce montajı durdurduğunuzu anlatın. Genişletmek için tıkla... Birkaç parça eksikti hiç bakmamıştım anakarta süresi geçti hocam ASUS servisine göndermeyi düşünüyorum.
Bay dedi: Anakart sıfırsa kesinlikle iade sürecini başlatın. Geciktiğiniz takdirde suçu size atmaya çalışabilirler. Ekrana görüntü geldiğini vs. söylemeyin. Sadece kutuyu açtığınızı ve pinleri yamuk görünce montajı durdurduğunuzu anlatın. Genişletmek için tıkla... Birkaç parça eksikti hiç bakmamıştım anakarta süresi geçti hocam ASUS servisine göndermeyi düşünüyorum.