peacemaker48
Hectopat
Arkadaşlar sistemim;
Ryzen 5 5600X.
ASUS TUF 3060 12 GB.
NZXT 850 Gold.
4x8 32 GB RAM.
Daha önce konu açmıştım yükseltme tavsiyesi diye, sonra sistemi değiştirmeden devam kararı almıştım ama birkaç gündür forumlarda dolar yükselecek her şeye zam gelecek dedikolarının gazına geli bende zarara girmeye karar verdim ekran kartları gereksiz pahalı olduğu için AM5'e geçmeye karar verdim, gidip MSI B850 Tomahawk Max anakart aldım, şimdi bana işlemci ve RAM tavsiyesi lazım! Güçlü bir kule tipi soğutucum var o yüzden hava soğutmayla kullanabileceğim işlemci tavsiyeniz nedir? Aklımda 7500F var, RAM tek 16 da olabilir 2x16 da olabilir?
 ekran kartları gereksiz pahalı olduğu için AM5'e geçmeye karar verdim, gidip MSI B850 Tomahawk Max anakart aldım, şimdi bana işlemci ve RAM tavsiyesi lazım! Güçlü bir kule tipi soğutucum var o yüzden hava soğutmayla kullanabileceğim işlemci tavsiyeniz nedir? Aklımda 7500F var, RAM tek 16 da olabilir 2x16 da olabilir?

Ryzen 5 5600X.
ASUS TUF 3060 12 GB.
NZXT 850 Gold.
4x8 32 GB RAM.
Daha önce konu açmıştım yükseltme tavsiyesi diye, sonra sistemi değiştirmeden devam kararı almıştım ama birkaç gündür forumlarda dolar yükselecek her şeye zam gelecek dedikolarının gazına geli bende zarara girmeye karar verdim
 ekran kartları gereksiz pahalı olduğu için AM5'e geçmeye karar verdim, gidip MSI B850 Tomahawk Max anakart aldım, şimdi bana işlemci ve RAM tavsiyesi lazım! Güçlü bir kule tipi soğutucum var o yüzden hava soğutmayla kullanabileceğim işlemci tavsiyeniz nedir? Aklımda 7500F var, RAM tek 16 da olabilir 2x16 da olabilir?