Tripmaker Megapat Katılım 26 Mayıs 2016 Mesajlar 182 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık ve Videografi 20 Şubat 2025 #111 ehrman dedi: Merhaba @Tripmaker almak istediğin anakart modelini bana söyle bakayım. Genişletmek için tıkla... Henüz karar vermedim. Konu açtım cevap bekliyorum ben de. Bunu öğrensem iyi olur, sürekli başkalarına benzer soruları yöneltmemek için.
ehrman dedi: Merhaba @Tripmaker almak istediğin anakart modelini bana söyle bakayım. Genişletmek için tıkla... Henüz karar vermedim. Konu açtım cevap bekliyorum ben de. Bunu öğrensem iyi olur, sürekli başkalarına benzer soruları yöneltmemek için.
ehrman Femtopat Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 72 20 Şubat 2025 #112 Senin konuya yazıyorum şimdi Tripmaker dedi: Henüz karar vermedim. Konu açtım cevap bekliyorum ben de. Bunu öğrensem iyi olur, sürekli başkalarına benzer soruları yöneltmemek için. Genişletmek için tıkla...
Senin konuya yazıyorum şimdi Tripmaker dedi: Henüz karar vermedim. Konu açtım cevap bekliyorum ben de. Bunu öğrensem iyi olur, sürekli başkalarına benzer soruları yöneltmemek için. Genişletmek için tıkla...
K Korky Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #113 Tripmaker dedi: Henüz karar vermedim. Konu açtım cevap bekliyorum ben de. Bunu öğrensem iyi olur, sürekli başkalarına benzer soruları yöneltmemek için. Genişletmek için tıkla... B850 anakartların Pcie x16 slotu paylaşımsız.
Tripmaker dedi: Henüz karar vermedim. Konu açtım cevap bekliyorum ben de. Bunu öğrensem iyi olur, sürekli başkalarına benzer soruları yöneltmemek için. Genişletmek için tıkla... B850 anakartların Pcie x16 slotu paylaşımsız.