B870R vs G512

Hangisi Alınır?

• Oy verenlerin toplamı
    7

205220

Kilopat
Bu iki klavye arasında kaldım. Linkleri aşağıya koyacağım, fikirlerinizi belirtirsiniz. Fakat bir ricam var. Klavyelere ön yargı ile bakmayın. Çünkü eminim Bloody'ye o gözle bakanlar olacaktır. Bu konuda şöyle bir şey söyleyeceğim. Logitech zaten ürünlerini Logitech G altında satıyor. Fakat Bloody'nin kaynağını bilmeyip saçma sapan yorumlar yapanlar var. Bloody yıllardır evlerimizde yer almış a4Tech'in bir alt markasıdır. Ayrıca LK (optik) Switch'leri keşfeden firmadır. İkisini de objektif bir şekilde değerlendirmenizi bekliyorum. İyi forumlar.

G512:Logitech G G512 LIGHTSYNC RGB Romer-G Tactile Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
B870R:Bloody B870R Q USB RGB LK Mekanik Siyah Klavye incehesap.com

B870R'de blue switch gibi sesli bir tuş mekanizması var hatırladığım kadarıyla. Linkteki G512 de blue switch'li galiba. İki klavyede şıkır şıkır yani.

Linkteki klavye romer-g tactile switch. Sesi neredeyse membran klavye gibi. Fakat belirttiğim gibi çok dayanıksız switchler. Küçük bir araştırma ile binlerce çift tıklama, switch kırılma, tuş kapağı kırılma gibi şikayetleri görebilirsiniz. Bu yüzden tavsiye etmedim linktekini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…